Rendelőnkben nagy hangsúlyt fektetünk az általános táplálkozási és életmódbeli tanácsokon túl, az inzulinrezisztencia, a policisztás ovárium szindróma, az elhízás és a terhességi cukorbetegség étrendi kezelésére is.

Mi történik a tanácsadás alkalmával?

A személyes találkozón a dietetikus meghatározza a páciens állapotát, felméri az étkezési és életmódbeli szokásait, valamint elemzi a már kitöltött táplálkozási naplót. (ITT letölthető a napló, kitöltési útmutatóval.) Az így kapott eredmények ismeretében a szakember meghatározza a megfelelő étrendet, kijavítja a korábbi étkezési hibákat, valamint tanácsokkal segíti a megfelelő táplálkozási szokások kialakítását.

Mit kap a páciens a konzultáció során?

Az általános tájékoztatás mellett, a hozzánk fordulók személyre szabott étrendi javaslatokat, tanácsokat, ízletes ételek elkészítéséhez alkalmas recepteket kapnak. A találkozók végén továbbá a páciens egy összefoglaló anyagot kap a kezelesről, kiegészítve mintaétrenddel és tápanyagtáblázatokkal.

Konzultáció hossza: 30 vagy 60 perc

Amit az első tanácsadásra hoznia kell a pácienseknek: 3 hónapnál nem régebbi vizsgálati- és laboreredmények valamint a kitöltött étrendi napló (ITT is letölthető.)

Áraink

DIETETIKA

A dietetika, azaz a táplálkozástudomány a megelőzésben, illetve a már kialakult különböző betegségek kezelésében játszik fontos szerepet.

.