NŐGYÓGYÁSZATI DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT

Együtt jobban megéri!

A Villa Medicina és a Humancell Családi Őssejtbank együttműködésének köszönhetően létrehoztunk egy csomagot, amely tartalmazza:

  • a Nifty-teszt elvégzését a Villa Medicinában,
  • a születendő gyermek köldökzsinórvéréből és a köldökzsinórjából nyert őssejtek levételét ill. tárolását a Humancell jóvoltából, valamint
  • egy ingyenes 4D, vagy 5D babamozit ugyancsak a Villa Medicinában.

NIFTY-teszt

A NIFTY-teszt az angol "Non-Invasive Fetal TrisomY test", azaz a nem invazív magzati triszómia teszt rövidítése. Egyszerű, biztonságos, rendkívül pontos prenatális teszt, amely több mint 99,5%-os érzékenységgel méri a 21-es, 18-as, illetve a 13-as triszómiák kockázatát. A teszt már a terhesség 10. hetétől is elvégezhető. A vizsgálathoz elegendő 10 ml anyai vér, melyből a szabad magzati DNS-t vizsgálják. Ha tudni szeretné, a NIFTY-teszttel a magzat neme is megállapítható.

Humancell - Őssejtlevétel, megőrzés

Minden gyermek születésekor a köldökzsinórvérből és a köldökzsinórból pótolhatatlan értékű őssejtek gyűjthetők és őrizhetők meg későbbi orvosi felhasználásra. 

A szolgáltatáscsomag igénybe vétele esetén a Solo köldökzsinórvér őssejt levételéből 55.000 forint árkedvezményt, a Duo köldökzsinórvér őssejt és köldökzsinór őssejt levételéből 140.000 forint árkedvezményt biztosítunk!

 

4D, 5D babamozi

A 4D ultrahang során valós idejű mozgóképet kaphatunk a kismama hasában fejlődő baba mozzanatairól, míg az 5D ultrahang során 3D TV-n és 3 dimenziós képet adó szemüveggel láthatják a szülők a babájukat, miközben részletes vizsgálatot, majd a babamozit követően 2 db fényképet és egy 8GB-os pendrive-ot is biztosítunk a felvétellel, valamint a képekkel.

További információért kérjük, keressen minket a 06 1 797 7975-ös telefonszámon!

Kismama fotózás + 5D Babamozi

Kilenc hónap hosszú időDe visszatekintve csak egy pillanatnak tűnik - a Villa Medicina Englert Orsival, újszülött, kismama és egyben lifestyle családi fotóssal együttműködve olyan csomagot hozott létre, amely lehetővé teszi, hogy az örömteli várakozás legszebb pillanatai megörökítésre kerülhessenek, mely a várandóságot követően segít visszaidézni a Kismamának és családjának a babavárás szépségét és a felejthetetlen emlékeket. 

Részletek

A kismama fotózás magába foglal 8 darab retusált képet, a helyszín biztosítását, valamint a fotózáshoz szükséges ruhákat és kiegészítőket. 

Az 5D ultrahang során 3D TV-n és 3 dimenziós képet adó szemüveggel láthatják a szülők a babájukat, miközben részletes vizsgálatot végzünk, majd a babamozit követően 2 db fényképet és egy 8GB-os pendrive-ot is biztosítunk a felvétellel, valamint a képekkel.

A csomagot megvásárló Kismamáink számára 10% kedvezményt biztosítunk az újszülött fotózás árából!

További információért kérjük, keressen minket a 06 1 797 7975-ös telefonszámon!

Kismama masszázs a Villa Medicinában!

A Kismama Shiatsu egy elismert, speciális masszázstechnika. Akupunktúrás pontok érintésével lágy, oldó, lazító technikák alkalmazásával segíti a kismamákat, hogy a várandósságot egészségesen és boldogan élhessék meg.

A masszázs mindig  terhességi állapot figyelembe vételével, személyre szabottan történik. A masszázst Kunfalvi Balázs shiatsu terapeuta, kismama masszőr végzi, aki a szakszerűen alkalmazott masszázs technikákkal kiválóan egészíti ki az orvosi ellátást. A speciális élethelyzetekhez alkalmazkodó módszereket szakorvosokkal való rendszeres konzultációval és közel tíz éves gyakorlati tapasztalatainak hasznosításával végzi.

A kismama masszázs különösen ajánlott:

  • A várandósság alatt jelentkező vagy már meglévő hát vagy derék fájdalom esetén
  • Mozgásszervi problémák, lábfájdalom, végtag nehézség, ödémásodás alkalmával
  • Kimerültség, gyengeség enyhítésére
  • Frissítés, lazítás céljából

Bejelentkezés: +36 20 980 8526

Nőgyógyászati szűrés

Mikor voltál utoljára nőgyógyászati szűrésen? Ha több, mint 1 éve, itt az ideje, hogy bejelentkezz orvosodhoz! Videónkból kiderül, milyen információkkal készülj a szűrésre.

Az Intima.hu alapítójaként úgy gondoltam, azzal tehetek a legtöbbet értünk, nőkért, ha hangzatos reklámmondatok helyett, engem kísértek el a nőgyógyászati szűrésemre. Idén a Villa Medicinában került sor Kia Doktor segítségével a szűrésre, ami alig több, mint 10 percet vett igénybe. S mielőtt időpontot foglalnál, nézd meg videónkat, hogy tudd, milyen információkkal készülj a nőgyógyászati szűrésre!

S a legfontosabb: ha már több, mint egy éve nem voltál nőgyógyászodnál, kérj hozzá időpontot még MA!

Matics Kata
Intima.hu Alapítója

Pajzsmirigy szűrőcsomag

A pajzsmirigy a légcső előtt elhelyezkedő belső elválasztású mirigy, amely szabályozza az alapanyagcserét, így a szervezetünk működésében meghatározó szerepet játszik. A pajzsmirigy problémák számos tünetet produkálhatnak. Alulműködése során lelassult anyagcsere zavarok jelentkezhetnek, amely következtében krónikus fáradtságérzet, levertség, koncentrálóképesség csökkenése, testsúlygyarapodás, székrekedés, vagy akár hőháztartás zavar léphet fel. Túlműködése esetén a pajzsmirigy túl sok hormont termel, mely gyakran aritmiás szívműködést, kidülledt szemeket, valamint strúmát eredményezhet.

Ahhoz hogy pontosabb képet kapjunk a pajzsmirigy problémáról elengedhetetlen a laboratóriumi vizsgálat, amely a szerv aktuális működéséről ad felvilágosítást. Az ultrahang vizsgálat során pontosabb diagnózist kaphatunk a pajzsmirigy egészének állapotáról. A korai fázisban felismert elváltozások a legtöbb esetben gyógyszeres kezeléssel orvosolhatók.