Együtt jobban megéri!

A Villa Medicina és a Humancell Családi Őssejtbank együtt­mű­ködésének köszönhetően létrehoztunk egy csomagot, amelye az alábbiakat tartalmazza:

  • Nifty-teszt elvégzése a Villa Medicinában
  • a születendő gyermek köldökzsinór véréből és a köldökzsinórjából nyert őssejtek levétele, illetve tárolása a Humancell jóvoltából
  • valamint egy ingyenes 4D vagy 5D babamozi a Villa Medicinában

NIFTY TESZT

A NIFTY-teszt az angol “Non-Invasive Fetal TrisomY test”, azaz a nem invazív magzati triszómia teszt rövidítése. Egyszerű, biztonságos, rendkívül pontos prenatális teszt, amely több mint 99,5%-os érzékenységgel méri a 21-es, 18-as, illetve a 13-as triszómiák kockázatát. A teszt már a terhesség 10. hetétől is elvégezhető. A vizsgálathoz elegendő 10 ml anyai vér, melyből a szabad magzati DNS-t vizsgálják. Ha tudni szeretné, a NIFTY-teszttel a magzat neme is megállapítható.

HUMANCELL ŐSSEJTLEVÉTEL, -MEGŐRZÉS

Minden gyermek születésekor a köldökzsinórvérből és a köldökzsinórból pótolhatatlan értékű őssejtek gyűjthetők és őrizhetők meg későbbi orvosi felhasználásra.

A szolgáltatáscsomag igénybe vétele esetén a Solo köldökzsinórvér őssejt levételéből 55.000 forint árkedvezményt, a Duo köldökzsinórvér őssejt és köldökzsinór őssejt levételéből 140.000 forint árkedvezményt biztosítunk!

4D, 5D BABAMOZI

A 4D ultrahang során valós idejű mozgóképet kaphatunk a kismama hasában fejlődő baba mozzanatairól, míg az 5D ultrahang során 3D TV-n és 3 dimenziós képet adó szemüveggel láthatják a szülők a babájukat, miközben részletes vizsgálatot, majd a babamozit követően 2 db fényképet és egy 8GB-os pendrive-ot is biztosítunk a felvétellel, valamint a képekkel.

További információért kérjük, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.