Logo

Villa Medicina

1124 Budapest Németvölgyi út 68. (Szendi u. 16.)

Telefonszám

(+36) 70 625 7975

E-mail címünk

idopont@villamedicina.hu

FAQ – 4D – 5D VIDEOS

FAQ – 4D – 5D VIDEOS

WHEN IS THE 4D - 5D BABY CINEMA EXAMINATION RECOMMENDED?

The pregnancy is 26-32. week is the most optimal period. The examination can also be performed after the 32nd week if the position of the fetus still allows us to do so.

WHEN IS THE BABY CINEMA SUCCESSFUL?

A basic condition is that the face of the fetus is free and there is an adequate amount of amniotic fluid in front of it. Very often they cover themselves with their hands, legs or a piece of umbilical cord, which we try to counter by positioning the mother-to-be, walking or consuming some sweet food or drink in order to ensure a successful examination.

HOW DO WE PREPARE FOR THE BABY CINEMA?

This type of examination does not require much preparation. It is worth observing which food and drink the fetus will be more active on and consuming it about half an hour before the examination. If it is possible to know which time of day the fetus is more active, it can also help in choosing the time of the examination.

WHO DO WE RECOMMEND OUR 4D – 5D BABY MOVIES TO?

We recommend it to everyone who wants to gain an insight into the life of their unborn Baby, is curious about their moments, facial expressions, and mood, as well as who wants to share this wonderful time with their entire family. It is worth knowing that not all tests are successful the first time, because unfortunately the baby does not yet know what is expected of him. However, during a successful examination, we can see wonderful things, even a small smile or a grimace, which we can look back on for a long time after the examination with the help of the recorded recordings.

Prev Post

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK – BABAMOZI

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK – BABAMOZI

Mikor javasolt a 4D – 5D babamozi vizsgálat?

A terhesség 26-32. hete között van a legoptimálisabb időszak. A 32. hét után is el lehet végezni a vizsgálatot, amennyiben a magzat fekvése még lehetővé teszi számunkra.

Mikor sikeres egy vizsgálat?

Alapfeltétel, hogy a magzat arca szabadon legyen és megfelelő mennyiségű magzatvíz is legyen előtte. Nagyon gyakran takarják el magukat kezeikkel, lábaikkal vagy egy köldökzsinór darabbal, ami ellen próbálunk tenni a Kismama pozícionálásával, sétával vagy valamilyen édes étel, ital fogyasztásával a sikeres vizsgálat érdekében.

Hogyan készüljünk a babamozira?

Ez a fajta vizsgálat nem igényel nagy felkészülést. Érdemes megfigyelni, hogy melyik ételre, italra lesz aktívabb a magzat és a vizsgálat előtt körülbelül fél órával abból fogyasztani. Ha esetleg tudni lehet, hogy a magzat melyik napszakban aktívabb, az is segítséget nyújthat a vizsgálat időpontjának megválasztásában.

Kinek ajánljuk a 4D – 5D babamozinkat?

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne betekintést nyerni születendő Kisbabája életébe, kíváncsi a mozzanataira, arckifejezéseire, hangulatára, valamint szeretné megosztani ezt a csodálatos időszakot az egész családjával. Érdemes tudni, hogy nem minden vizsgálat sikerül elsőre, mert sajnos a baba még nem tudja, hogy mit várunk el Tőle. Azonban sikeres vizsgálat során csodálatos dolgokat láthatunk, akár egy kis mosolyt, vagy grimaszt, amelyet a vizsgálatot követően is hosszú időn keresztül visszanézhetünk a rögzített felvételek segítségével.