Hogyan készüljek a vérvételre? 

A különböző laborvizsgálatok elvégzése az egészségügyi állapotunk és különböző betegségek megállapítására, orvosi diagnosztika felállítására, valamint gyógyszeres kezelések ellenőrzésére alkalmas.

Rendelőnkbe kellemes, nyugodt környezetbe várjuk Önöket, ahová előzetes időpontfoglalás esetén várakozás nélkül történik a laborvizsgálat. 

Fontos, hogy felkészülten érkezzen időpontjára ezzel is segítve Asszisztensnőink munkáját.


Hogyan készüljön a vérvételre?

Folyadék bevitele

Mielőtt sorra kerül, fontos, hogy fogyasszon néhány dl cukrozatlan folyadékot (mentes ásványvíz) a vénák rugalmassága végett, egyszerűsítve a vér levételét.

Étkezés vs. éhgyomor

Nem minden esetben szükséges éhgyomorral érkezni a vérvételre, ezzel kapcsolatban időpontfoglaláskor érdemes érdeklődni asszisztenseinknél. Amennyiben viszont éhgyomri vérvételre érkezik, úgy a vizsgálat előtt legalább 8 órával ne egyen, viszont vizet ebben az esetben is kifejezetten ajánlott fogyasztani. Amennyiben gyógyszert szed, nyugodtan beszedheti előírás szerint azt a vérvétel előtt.

Leletek / szakvélemény / vérvételi lista

Ahhoz, hogy a vérvétel gördülékenyebben mehessen, kérjük, hozza mindig magával a levenni kívánt vizsgálatok listáját, vagy a szakvéleményt, amelyet orvosától kapott, ezzel asszisztenseink munkáját is megkönnyítve.

Szeretettel várjuk a Villa Medicinába!

További kérdése merült fel?

Olvassa el Gyakran ismételt kérdéseinket! 

Nem találja válaszát?

Írjon üzenetet az info@villamedicina.hu e-mail címre, vagy
hívjon minket a +36 70 625 7975-ös telefonszámon,
ahol Asszisztensnőink szíves rendelkezésére állnak.

IDŐPONTFOGLALÁS:
+36 70 625 7975