LASER & MORE

Szeretne teljesen szőrtelenné válni?

Elhoztuk Önöknek a világ első olyan orvosi dióda lézerét, ami teljes szőrmentességet tud nyújtani, fájdalommentesen és mindezt négyszer gyorsabban mint a piacon korábban megjelent lézerek.

.

Miért az Elysion Pro? 

Az Elysion Pro diódalézeres szőrtelenítő platform egy újgenerációs, nagy teljesítményű diódalézer, mely már bizonyítottan az orvostudomány legfrissebb fejlesztésein alapul. Ezzel a lézerrel mindenfajta bőrszínt gyorsan, fájdalommentesen és maximális biztonsággal kezelhető az év minden szakában. Forradalmi újdonság, hogy egész évben alkalmazható, akár nyáron napbarnított bőr esetén is.

Valóban végleges a szőrtelenítés Elysion Pro-val?

A gép a rendelkezésre álló technológia által képes végleges, szőrtelen eredményt adni, amennyiben a vendég néhány alapvető szabályt betartva, az esetleges egészségügyi problémáit felfedve, a szakember instrukcióit megfogadva folytatja végig a kezeléseket. Az előfordulhat, hogy 2-3 évente szükséges egy ismétlő kezelés egy-egy kallódó szőrszál miatt, de ez egyénfüggő. A “kallódó” szőrszálakról: nem minden szőrtüszőnkből nő egyszerre a szőrünk, úgynevezett növekedési ciklusok vannak. Kezelni, szőrteleníteni azokat a szőrszálakat lehet, melyek éppen növésben vannak, ezért szükséges a hat kezelés. Néhány szőrszállal előfordulhat, hogy a hat kezelés közötti idő alatt végig inaktív volt és nem nőtt, így néhány páciensnél ezért lehet szükséges egy díjmentes ismétlő kezelés az évek múltával.