Logo

Villa Medicina

1124 Budapest Németvölgyi út 68. (Szendi u. 16.)

Telefonszám

(+36) 70 625 7975

E-mail címünk

idopont@villamedicina.hu

Dávidné Horváth Gabriella

szonográfus
 

Bejelentkezés:

+36 70 625 7975
Nyitvatartási időn kívül:

idopont@villamedicina.hu

1993 óta ultrahangozom, szonografus-szülészet-nőgyógyászati diagnosztikai szakasszisztensi végzettségem van, a 12 hetes szűréshez FMF képesítést szereztem. Szeretem a hivatásomat, a munkámban a szakmaiság a türelem a kitartás a lelki és szakmai segítség a legfontosabb.

Szükségesnek tartom, hogy minden vizsgálat alatt elmondjam és megmutassam, hogy mit és miért vizsgálok a felmerülő kérdésekre pedig kielégítő választ adják. Számomra is csodálatos, hogy az új fetoscopos és 5D technikával mennyire élethű képeket készíthetek babamozi keretein belül. Örömmel tölt el, hogy megmutathatom az új családtagot és együtt örülünk egy kedves mosolynak, mimikának. Türelemmel és elegendő idő ráhagyásával, szép élményekkel távoznak a hozzánk érkezők. Gyönyörű, elegáns környezetben a legkorszerűbb technikával és technológiával várjuk minden kedves kismamát és családtagjait.

Mándi Beatrix

szonográfus
 

Bejelentkezés:

ONLINE

Kitartással, türelemmel, időt nem sajnàlva törekszem arra, hogy a baba méhen belüli fejlődésének követése felejthetetlen élmény és értékes, maradandó emlék maradjon a család számára.

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán végeztem szülésznőként 2017-ben. Később pedig szülészet- nőgyógyászati szonográfus diplomámat a győri, Széchenyi István Egyetemen szereztem meg. A legszebb hivatások egyikét tudhatom magaménak, hiszen végig kísérhetem egy család, egy új élet születését. Szülésznőként láthattam és segíthettem a várandósság és a születés csodáját, szonográfusként pedig végig követhetem a hosszú, várakozással teli 9 hónapot. A hozzám látogató Kismamák és párjaik közelebb kerülhetnek születendő gyermekükhöz azáltal, hogy 4D / 5D ultrahangon keresztül láthatják a magzat vonásait, mimikáját, mind képeken, mind videón megörökítve.