Panasza van? Fél a várható korlátozásoktól? Foglaljon időpontot még ma!

A koronavírus járvány első hulláma már véget ért, azonban szakértők szerint várható egy második hullám is. Ugyan az első hullám során lévő karantén időszak alatt is számos szolgáltatásunkat igénybe vehették VM-E Konzultációnk segítségével, azonban akadnak olyan szolgáltatások, amelyeket csak konzultáció formájában nem tudnak igénybe venni, mert a személyes jelenlétük és bizonyos vizsgálatok szükségesek hozzá. Javasoljuk, hogy a járvány második hulláma miatt történő esetleges korlátozások előtt ezekre a szolgáltatásokra foglaljanak időpontot hozzánk a lehető leghamarabb.

 

Melyek ezek a szolgáltatások?

Terhesgondozás, genetikai vizsgálatok

A korábbi karanténidőszak alatt terhesgondozást és genetikai vizsgálatokat is végeztünk, azonban amennyiben közelednek a következő kötelező genetikai vizsgálathoz, vagy terhesgondozásuk időpontjához, foglaljanak már most időpontot, hogy Önök és kisbabájuk biztonsága érdekében ezen mihamarabb túlessenek és az esetleges korlátozások idején ne kelljen utazniuk, csökkentve ezzel a fertőzés terjedésének kockázatát.

Nőgyógyászat - Vérzészavarok, folyások

Bár számos olyan nőgyógyászati probléma lehet, amelyek kezelhetők E-konzultációt követően recept nélkül kiváltható gyógyszerrel (pl.: kenőcs, tabletta stb.), azonban ha a probléma már régebb óta fennáll (vérzészavarok, különböző folyások), mindenképp érdemes minél előbb nőgyógyász szakemberhez fordulnunk, hogy ne csak átmenetileg kezeljük a problémát, hanem meg is tudjuk azt végleg szüntetni.

Nőgyógyászat - Menstruációs problémák, fogamzásgátlás

Amennyiben a korábbi járványidőszak alatt szükségünk volt fogamzásgátló tablettára, azonban a menstruációnkkal kapcsolatban problémákat észlelünk, érdemes emiatt is személyes nőgyógyászati vizsgálatra bejelentkeznünk szakorvosunkhoz, fogamzásgátló gyógyszerünk esetleges változtatásával kapcsolatban, vagy a probléma okának feltárása és kezelése érdekében.

Nőgyógyászat - Inkontinencia probléma, hüvelyi fertőzések

Szintén érdemes nőgyógyászati vizsgálatra bejelentkezni, amennyiben gyakran érzékelünk húgyúti, hüvelyi fertőzéses tüneteket, vagy inkontinenciával kapcsolatos problémákat észlelünk, ugyanis ebben az esetben is fontos minél előbb elkezdeni a megfelelő kezelést.

Nőgyógyászat - Nőgyógyászati szűrés (méhnyakrákszűrés)

Ha éves rákszűrésünk, illetve egyéb nőgyógyászati szűrővizsgálatok időpontja az elkövetkező néhány hónapban esedékes, érdemes már most időpontot foglalni, hogy az esetleges korlátozások miatt nehogy elmaradjon a szűrés, komolyabb problémát okozva ezzel szervezetünknek.


Szülész-nőgyógyász szakorvosaink

Endokrinológia, belgyógyászat, diabetológia

Bár az endokrinológiai, belgyógyászati és diabetológiai konzultációk könnyebben elvégezhetők E-konzultáció formájában, azonban a személyes konzultációk során történő bizonyos vizsgálatok nélkülözhetetlenek a megfelelő diagnózis felállításához, valamint a szakorvos által kért laborvizsgálatokat is csak személyesen tudjuk elvégezni. Ezért amennyiben akár hormonális, pajzsmiriggyel, vagy táplálkozással kapcsolatos panaszai vannak, kérjük, hogy időpontot az esetleges korlátozások megkezdése előtt foglaljanak, hogy a karanténidőszak alatt már csak a kötelező diéta, vagy megfelelő gyógyszerek beszedésével kelljen foglalkozniuk. 


Belgyógyász-endokrinológus szakorvosaink

A koronavírus okozta járvány második hulláma várható, ezért felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az esetlegesen érkező újabb szigorú korlátozások idején csak sürgősségi betegeink ellátását végezhetjük, ezért panasz esetén amíg van rá lehetőségük, foglaljanak időpontot szakorvosainkhoz.

A járványügyi helyzet idejére módosított házirendünket ITT találja.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
+36 70 625 7975