Logo

Villa Medicina

1124 Budapest Németvölgyi út 68. (Szendi u. 16.)

Telefonszám

(+36) 70 625 7975

E-mail címünk

idopont@villamedicina.hu

4D – 5D BABAMOZI

Tegye felejthetetlenné a Babavárást MAGZATI SZÍVHANG CSOMAGJAINK segítségével!

Érdekel
img

3D

3D technológia egy fényképszerű 2D technikára épülő módszer, ahol a 3D a mélységet jelenti. A vizsgálat során az ultrahang készülékkel forgatható, szerkeszthető, színes képet kapunk, amely élvezhető, látványosabb, valamint térben jobban elhelyezhető az édesanya és a hozzátartozók számára.

4D

A technika fejlődésével a 3D képalkotás sebessége felgyorsult, amely által valós idejű mozgó képsort tudunk megjeleníteni a 4D techno­­ló­gia  segítségével, ahol a 4D az időt jelenti. Más szóval a tér és mélység után valós idejű mozgóképet kaphatunk a kismama hasában fejlődő baba mozzanatairól.

5D

Az 5D technológia által finomabb 3D képeket készíthetünk realisztikusabb színvilágban változtatható virtuális megvilágítással. A térhatást nagymértékben látványossá teszi, hogy 3D TV-n és 3 Dimenziós képet adó szemüveggel láthatják a szülők a babájukat mind a Babamozi szolgáltatás során, mind otthon a vizsgálatot követen, amennyiben rendelkeznek erre alkalmas televízióval.

Magzati szívhang

 

Kilenc hónap hosszú időnek tűnik, de utólag visszatekintve csak egy pillanat, amelyet ha nem örökítünk meg, akkor feledésbe merülhet. A Villa Medicinában olyan szolgáltatásokat igyekszünk nyújtani Kismamáink és családjaik számára, amelyek által a Babavárás örömteli pillanatait bármikor visszanézhetjük. Emiatt 4D és 5D Babamozijaink mellett olyan magzati szívultrahang csomagokat hoztunk létre, amelyek a magzati szívhangot rögzítő plüss mackók által még örömtelibbé tehetik a várandósság ezen szakaszát.

“Fiú vagy Lány?” Ultrahang

Manapság szinte minden leendő szülő a lehető legkorábban szeretné megtudni születendő gyermeke nemét, hogy ennek megfelelően az új családtag érkezéséig minden kezdetben szükséges holmit megvásárolhasson és a gyerekszobát is a kisbaba nemétől függően rendezhesse be. Ön is kíváncsi születendő gyermeke nemére? Nálunk megtudhatja!

MIKOR AJÁNLJUK?

Azok számára, akik minél korábban szeretnék megismerni fejlődésben lévő gyermeküket a 13-16. hetet ajánljuk.

Akik nagyon kíváncsiak, azonban már a kisbaba arcát és annak vonásait is szeretnék megcsodálni, azon kismamák számára a 26-32. hét lehet a legoptimálisabb időpont a vizsgálatra.

32. hét felett ha a magzat fekvése és a magzatvíz mennyisége ideális, akkor a magzat arcvonásai már hasonlítanak a születési arckarakterhez.

A vizsgálatot rögzítjük, majd a felvétel során lementett képekkel együtt online továbbítjunk. A mentett képek közül a legszebbeket ki is nyomtatjuk, melyeket a vizsgálatot követően ajándékba adunk Kismamáink számára.

A Kismamák és Leendő Édesapák elégedettsége kiemelkedően fontos számunkra, ezért amennyiben az ultrahang során a Gyermek nemének megállapítása nem sikerül a magzat kedvezőtlen fekvése miatt, egy újabb (15 perces) alkalmat biztosítunk a szülők számára egy későbbi időpontban kedvező áron.

KINEK AJÁNLJUK?

Azok számára, akik minél korábban szeretnék megismerni fejlődésben lévő gyermeküket a 13-16. hetet ajánljuk.

Akik nagyon kíváncsiak, azonban már a kisbaba arcát és annak vonásait is szeretnék megcsodálni, azon kismamák számára a 26-32. hét lehet a legoptimálisabb időpont a vizsgálatra.

32. hét felett ha a magzat fekvése és a magzatvíz mennyisége ideális, akkor a magzat arcvonásai már hasonlítanak a születési arckarakterhez.

A vizsgálatot rögzítjük, majd a felvétel során lementett képekkel együtt online továbbítjunk. A mentett képek közül a legszebbeket ki is nyomtatjuk, melyeket a vizsgálatot követően ajándékba adunk Kismamáink számára.

 

A Kismamák és Leendő Édesapák elégedettsége kiemelkedően fontos számunkra, ezért amennyiben az ultrahang során a Gyermek nemének megállapítása nem sikerül a magzat kedvezőtlen fekvése miatt, egy újabb (20 perces) alkalmat biztosítunk a szülők számára egy későbbi időpontban kedvező áron.

 
Tájékoztatjuk, hogy szolgáltatásainknál a 5D technológia szolgáltatási díj 50%-át a foglalás megerősítéshez előre szükséges átutalni!

gALÉRIA

Szonográfus

Információk

További információ 

Időpont foglalás