Logo

Villa Medicina

1124 Budapest Németvölgyi út 68. (Szendi u. 16.)

Telefonszám

(+36) 70 625 7975

E-mail címünk

idopont@villamedicina.hu

BABAMOZI

Tegye felejthetetlenné a Babavárást MAGZATI SZÍVHANG CSOMAGJAINK segítségével!

Érdekel
img

3D technológia

3D technológia egy fényképszerű 2D technikára épülő módszer, ahol a 3D a mélységet jelenti. A vizsgálat során az ultrahang készülékkel forgatható, szerkeszthető, színes képet kapunk, amely élvezhető, látványosabb, valamint térben jobban elhelyezhető az édesanya és a hozzátartozók számára.

BABAMOZI

A technika fejlődésével a 3D képalkotás sebessége felgyorsult, amely által valós idejű mozgó képsort tudunk megjeleníteni a 4D techno­­ló­gia  segítségével, ahol a 4D az időt jelenti. Más szóval a tér és mélység után a Babamozizás során valós idejű mozgóképet kaphatunk a kismama hasában fejlődő baba mozzanatairól.

Mikor ajánljuk?

Azok számára, akik minél korábban szeretnék megismerni fejlődésben lévő gyermeküket a 13-16. hetet ajánljuk. Akik nagyon kíváncsiak, azonban már a kisbaba arcát és annak vonásait is szeretnék megcsodálni, azon kismamák számára a 26-32. hét lehet a legoptimálisabb időpont a vizsgálatra. A 32. hét felett ha a magzat fekvése és a magzatvíz mennyisége ideális, akkor a magzat arcvonásai már hasonlítanak a születési arckarakterhez.

Ossza meg élményét!

A Babamozit minden esetben rögzítjük, valamint igény szerint ÉLŐBEN is közvetítjük, majd a felvétel során lementett képekkel együtt ONLINE továbbítjuk. A mentett képek közül a legszebbeket (1-2 db) ki is nyomtatjuk, melyeket a vizsgálatot követően ajándékba adunk Kismamáink számára az ajándék fényképtartóval együtt.

A Babamozizást nem csak másodmagával élvezheti élőben nálunk, hanem megoszthatja ezt a különleges élményt másokkal is egy időben

Babyscreen szolgáltatás segítségével a livestream technológiának köszönhetően családja többi tagja és barátai is részesei lehetnek ONLINE a Pocaklakóval történő közös élménynek. 

Magzati szívhang

Kilenc hónap hosszú időnek tűnik, de utólag visszatekintve csak egy pillanat, amelyet ha nem örökítünk meg, akkor feledésbe merülhet. A Villa Medicinában olyan szolgáltatásokat igyekszünk nyújtani Kismamáink és családjaik számára, amelyek által a Babavárás örömteli pillanatait bármikor visszanézhetjük. Emiatt 4D és 5D Babamozijaink mellett olyan magzati szívultrahang csomagokat hoztunk létre, amelyek a magzati szívhangot rögzítő plüss mackók által még örömtelibbé tehetik a várandósság ezen szakaszát.

“Fiú vagy Lány?” Ultrahang

Manapság szinte minden leendő szülő a lehető legkorábban szeretné megtudni születendő gyermeke nemét, hogy ennek megfelelően az új családtag érkezéséig minden kezdetben szükséges holmit megvásárolhasson és a gyerekszobát is a kisbaba nemétől függően rendezhesse be. Ön is kíváncsi születendő gyermeke nemére? Nálunk megtudhatja!

ÉRDEMES TUDNI

Fontos kiemelni, hogy nem minden vizsgálat során tudjuk megmutatni a Baba arcát. Sokszor előfordul, hogy bár mindent megteszünk, hogy a Pocakban fejlődő magzat arcocskája látható legyen, (pozícionálás, sétálás, evés, ivás) azonban nem mindig járunk sikerrel ilyen téren, hiszen előfordul, hogy a Kisbaba takarja az arcát, vagy éppen a Kismama gerince felé fordul a vizsgálat teljes ideje alatt.

A Babamozizás természetesen ez esetben sem sikertelen, ugyanis óriási élményt nyújthat a Leendő Szülőknek látni a Kismama hasában mocorgó, vagy éppen alvó Baba apró kis testrészeit (füleket, kis kezeit, lábait, vagy akár a hajtincseit), valamint minden alkalommal történik egy biometriai mérés is. 

A Kismamák és Leendő Édesapák elégedettsége kiemelkedően fontos számunkra, ezért amennyiben a Pocaklakó nem mutatta arcát a teljes vizsgálat alatt, lehetőség nyílik egy második 15 perces alkalomra egy későbbi időpontban (melynek ára 5.000 forint), amikor a Magzat talán kedvezőbben fekszik és megtekinthetjük az arcocskáját (mosolyát, mimikáit) is.  

Tájékoztatjuk, hogy Babamozi szolgáltatásainknál a szolgáltatási díj 50%-át a foglalás megerősítéshez előre szükséges átutalni!

gALÉRIA

Szonográfus

Információk

További információ 

Időpont foglalás