Logo

Villa Medicina

1124 Budapest Németvölgyi út 68. (Szendi u. 16.)

Telefonszám

(+36) 70 625 7975

E-mail címünk

idopont@villamedicina.hu

BELGYÓGYÁSZAT

A belgyógyászat a klinikum „iránytűje”, az orvostudomány legátfogóbb szakterülete, amely a szervezet harmonikus működésének megítélése és véleményezése mellet az egyes speciális ágazatok ismereteit is integrálja.

ONLINE időpontfoglalás
img
A legfontosabb, szorosan kapcsolódó specialitások

Napjaink komplex belgyógyászati szemlélete, az orvostudomány igen széleskörű ismeretei és a legmodernebb vizsgálati módszereinek segítségével a betegségek megelőzésében, egészségünk megőrzésében is kiemelt jelentőséggel bír.

A belgyógyász szakorvos munkája során az anamnézis (kórelőzmény) gondos felvétele mellett a páciens aktuális panaszait tárja fel, amelyet teljes körű fizikális vizsgálat, vérnyomásmérés követ.

A fentiek együttese, a kóresemény és körülményeinek megismerése nélkülözhetetlen a helyes diagnózis és a korrekt kezelési stratégia kialakításában.

A belgyógyász, tehát komoly elméleti tudás és számos vizsgálati módszer segítségével tud továbblépni, bizonyos speciális konzíliumokat, vizsgálatokat javasolni, majd végül a páciens gyógyulását biztosítani.

A gyógyítás fókuszában mindig a beteg áll, a gyógyuláshoz vezető út azonban mindig csapatmunka, amely során számos szakterület együttműködése biztosítja az optimális kezelést és végül a teljes felépülés lehetőségét!

Szakorvosunk

Áraink

Belgyógyászat-endokrionológia

Első vizit
40.000.-

Kontroll vizsgálat
35.000.-

Receptírás konzultáció nélkül
3.000.-

VM-E Konzultáció

Első alkalom (Skype / Telefon)
25.000 – 30.000.-

Kontroll (Skype / Telefon)
25.000.-

E-mail konzultáció
15.000.-

Receptírás rövid konzultációval
10.000.-

Angol és német nyelven történő vizitek és távkonzultációk
esetén 10.000 forintos többletköltséget számolunk fel!

Fizetési lehetőség: készpénz, bankkártya