Logo

Villa Medicina

1124 Budapest Németvölgyi út 68. (Szendi u. 16.)

Telefonszám

(+36) 70 625 7975

E-mail címünk

idopont@villamedicina.hu

Szülészet-nőgyógyászat

Szülészet-nőgyógyászat

Dr. Bahrehmand Kiarash

szülész-nőgyógyász
osztályvezető helyettes főorvos,
daganat sebész
 

Rendelési idő:

Bejelentkezés alapján

Bejelentkezés:

ONLINE*


1973-ban, Teheránban születtem. Orvosi tanulmányaimat a Teheráni Orvos­tudományi Egye­temen vé­gez­tem, majd ezt követően 2006-ban Magyar­országon, a Sem­­mel­weis Egyetemen szülészet-nő­gyó­gyászatból szak­vizsgáz­tam. 2015 szeptemberétől a Villa Medicina veze­tő orvosaként prak­­tizálok. 2018-ig a Szent János Kórház nő­gyó­gyásza­tának osztályvezető he­lyet­tes főor­vosaként praktizáltam, jelenleg az Országos Onkológiai Intézet daganat onkológusa vagyok. Magyar, perzsa, angol és német nyelven beszélek.

SZAKMAI TAPASZTALATAIM KÖZÉ TARTOZIK:

1998-2001 Saheb Zaman Hospital Sürgősségi Osztály
2003-2008 Szent István Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály
2008-2014 Péterfy Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály
2014 – 2018 Szent János Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály
2014 – Villa Medicina magánrendelő
2015 – Országos Onkológiai Intézet Nőgyógyászati Osztály

Dr. Végh György 

szülész-nőgyógyász
osztályvezető főorvos,
klinikai onkológus
 

Rendelési idő:

kedd 15.00 – 19.00

Bejelentkezés:

ONLINE*


Orvosi tanulmányaimat a Sem­melweis Orvostudományi Egye­­tem Álta­lános Orvos­tudo­mányi Karán végeztem, Diploma summa cum laude ered­ménnyel. 1991-ben a Semmel­weis Egyetem Budapest Doktori Iskolában egyéni Ph.D. kurzus summa cum laude ered­ménnyel végeztem, majd ezt köve­tően a Nyugat-Magyarországi Egye­tem Köz­gazda­ság­tudo­mányi Kar Orvos-közgaz­dász szakát vé­gez­tem el.

SZAKMAI TAPASZTALATAIM KÖZÉ TARTOZIK:

1994-2007 Országos Gyógyintézeti Központ (jogelődjei: HIETE, SE) Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály
1997-98 Harvard Medical School, Brigham & Woman Hospital, Dept. OB/GYN, Boston féléves tanulmányút
1999 Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga.2001 Ph.D. doktori fokozat
2002 EBCOG Certificate (európai szülészet-nőgyógyászat szakvizsga)
2003 Klinikai Onkológus szakvizsga
2007-08 Állami Egészségügyi Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály főorvosi beosztásban
2008-14 Fővárosi Önkormányzat Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ osztályvezető főorvos helyettesi beosztásban
2014- Szent János kórház osztályvezető főorvos, klinikai onkológus
2014- Villa Medicina szülész-nőgyógyász főorvos

„Nyugodtsága, a páciensek, kollégák iránti embersége, közvetlensége és optimizmusa példátlan.”

Dr. Molnár László

szülész-nőgyógyász főorvos,
klinikai genetikus auditált
ultrahang-specialista

Rendelési idő:

Hétfő 08.00 – 18.00
Csütörtök 08.00 – 16.00

VM E-konzultációs lehetőség!
(telefon)
Szerda 18.00 – 20.00
Péntek 18.00 – 20.00

Bejelentkezés:

+36 70 625 7975
Nyitvatartási időn kívül:
idopont@villamedicina.hu


Felsőfokú tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, ahol 1994-ben szereztem általános orvosi diplomát. Ugyanitt tettem le a szülész-nőgyógyász szakvizsgát 1999-ben, majd a klinikai genetika szakvizsgát 2015-ben.

Több, mint 15 éves tapasztalatot szereztem a szülészeti-nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok terén. Ezen belül is elsősorban magzati medicinával foglalkozom. Az FMF (Fetal Medicine Foundation) akkreditációjával és auditációjával egyaránt rendelkezem. 1994 óta dolgozom a Szent János Kórházban, jelenleg az ultrahang labor vezető főorvosaként.

Dr. Fábián Tamás

szülész-nőgyógyász adjunktus
 

Rendelési idő:

Hétfő 15.00 – 19.00

Bejelentkezés:

ONLINE

+36 70 625 7975
Nyitvatartási időn kívül:
idopont@villamedicina.hu


 

Szakterületem a nőgyógyászati onkológia valamint az endometriosis gyógyítása, különös hangsúllyal az endoscopos technikával történő műtétek alkalmazására. Több éves tapasztalattal rendelkezem kismedencei daganat sebészetben, valamint a petefészek képletek diagnosztikájában. A nőgyógyászati szakterület mellett a szülészeten belül terhesgondozást, valamint a szülés levezetését is vállalom.

1977-ben születtem Nagybányán. Szegeden, a Szent Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem orvosi diplomát.

Jelenleg a Szent János Kórház Nőgyógyászati Osztályán és az Országos Onkológiai Intézet Nőgyógyászati Osztályán dolgozom.

Dr. Abkarovics Géza

szülész-nőgyógyász szakorvos, urogynekológus
 

Rendelési idő:

Kedd 14.00 – 19.00

Bejelentkezés:

ONLINE
+36 70 625 7975

Nyitvatartási időn kívül:
idopont@villamedicina.hu

Speciális végzettségeim közé tartozik a teljeskörű női vizeletinkontinencia kivizsgálása, konzervatív- és műtéti kezelése, a különböző fokú és típusú nőgyógyászati prolapszusok kezelése, különös tekintettel a „hálós” megoldásokra.

A külföldön eltöltött évek alatt magas fokú jártasságot szereztem a laporoszkópos műtéti technikában.

Ezenkívül „B” fokozatú szülészeti és nőgyógyászati ultrahang képesítéssel rendelkezem, valamint az IOTA licensel.

 1994-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 1999-ben szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból és 2006-ban – Anesztézia és Intenív terápia tantárgyból.

13 éven keresztül dolgoztam Budapesten a Péterfy Sándor utcai Kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályán.

Ezután 5 évet töltöttem el Norvégiában, a Stord Hospital urogynekologiai profilú osztályán, ahol speciális ismereteket szereztem különböző tipusú nőgyógyászati prolapsusok rekonstrukciójában és vizeletinkontinencia  kezelésében/ megoldásában.

2012-ben megpályáztam és elnyertem a Bergeni Egyetem (Haukeland University Hospital, Norway) Szülészeti-Nőgyógyászati Klinikájának urogynekologiai részlegvezetői státuszát.

Ez az egyetemi klinika egyben regionális onkológiai és szülészeti patológiai központ is, ahol évente körülbelül 5.500 szülés zajlik. Itt lehetőségem volt megtanulni és elsajátítani az Európa más részén már nem divatos szülészeti eljárásokat, mint például „faros” szülés, ikerszülés levezetése, szülészeti fogó alkalmazása.

A fiatal orvosok oktatása, és a kezdő szakorvosok továbbképzése szintén fontos részét képezte a klinikai munkámnak.

2013-ban a DaVinci robot műtéti technika elsajátítása céljából az ugyancsak norvég Telemark Kórházzal szerződtem. Itt szintén az urogynekológiai részleget vezettem, miközben megszereztem a DaVinci robotsebész licenst.

Jelenleg a következő orvosi társaságok aktiv tagja vagyok:

 • Norwegian Medical Chamber
 • Swedish Medical Chamber
 • Norwegian Society for Diagnostic Ultrasound in Medicine
 • AAGL (Advancing Minimally Invasive Gynaecology Worldwide
 • ICS (International Continence Society)
 • IUGA (International Urogynecological Association)
 • Magyar Orvosi Kamara
 • Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság
 • Magyar Nőorvos Társaság
 • Magyar Menopausa Társaság
 • Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaság

A Skandinaviában eltöltött sok év megerősítette és elmélyítette bennem azt a szemléletet, amit mindig is helyesnek éreztem, nevezetesen, hogy az orvos és páciense egyenrangú partnerek, akik közösen dolgoznak egy cél érdekében, legyen az a terhesség gondozása, szülés vagy betegség gyógyítása, műtét. Ezt a hozzáállást igyekszem továbbadni a fiatal kollégáknak is.

A hivatásom mellett a családom: feleségem, két belevaló, vagány kisfiam, édesanyám és a testvérem, illetve családja adja a legnagyobb örömet. Kiterjedt, a világ minden részén élő baráti köröm is igen fontos szerepet játszik az életemben.

Kedvenc sportom – tenisz. Anyanyelvi szinten beszélek oroszul, ukránul, felsőfokon norvégül, középfokon svédül és angolul.

Dr. Csatlós Éva

szülész-nőgyógyász szakorvos
 

Rendelési idő:

Csütörtök 08.00 – 15.00

Bejelentkezés:

ONLINE
+36 70 625 7975

Nyitvatartási időn kívül:
idopont@villamedicina.hu

Észtországba jártam orvosi egyetemre, 1994-ben végeztem. Már az első perctől a szülészet-nőgyógyászat volt a célom, ötödéves koromra pedig teljesen biztossá is vált, hogy ez lesz a hivatásom. Magyarországra érkezve a professzor Papp Zoltán vezette Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán kezdtem díjtalan gyakornokként, majd itt folytattam szakmai tevékenységemet.

Magát a szülészetet tekintem szívügyemnek, nagyon szeretem a szakmámat. Mindig lenyűgöz az új élet keletkezése és születése, ahogyan egy emberi lény méhen belüli viselkedése is egyedi jegyeket mutat, amelyek aztán születése után is kísérik és fejlődnek tovább. A mi munkánk nagyon komplex tevékenység, a várandósgondozás, a rendelések nem csak a protokoll által előírt tevékenységről szólnak, hanem magukról a pácienseinkről, az emberekről, családokról. Egyfajta pszichés vezetést is adunk az anyává felkészítés folyamata során. Nagyon élvezem, ahogyan a várandósság kilenc hónapját végigkísérve kommunikálok a leendő anyukákkal és apukákkal, ez nagyon hálás és összetett feladat. Nem egy olyan páciensem van, akit a gyermeknőgyógyászati rendelésem keretein belül ismertem meg, majd aztán nőgyógyászaként követhettem végig a tinédzserkorát, a felnőtté válását, ott voltam az esküvőjén, aztán tanúja lehettem a gyermekvállalásnak is. Nagyon nagy örömmel gondolok ezekre a pillanatokra.

Szabadidőmet szívesen fordítom utazásra, a férjemmel sok helyre igyekszünk eljutni. Neki van egy másik hobbija is, amellyel „megfertőzött”: keleti oldtimer autókat kutat fel és gyűjt szenvedélyesen, és ez a világ magával ragadott engem is. Segítek neki megtalálni ezeket az autókat, kiállításokra járunk, több barátunkkal is ilyen alkalmak során ismerkedtünk meg. Nagyon szeretek olvasni, legyen szó krimiről, klasszikus vagy kortárs irodalomról, mindig szívesen veszek a kezembe könyvet.

TANULMÁNYOK:
Orvosi tanulmányaimat az észtországi Tartui Egyetemen végeztem, általános orvosi szakon. A diploma honosítása a Szegedi Tudományegyetemen történt.

KÉPZŐHELY:
A szülészet-nőgyógyászati szakvizsgát és a gyermeknőgyógyászati szakvizsgát Budapesten az I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán szereztem, ahol 2014 januárjáig dolgoztam. Ezt követően a Dél-Pesti Centrumkórház szülészeti-nőgyógyászati osztályán 2017. juliusáig dolgoztam főorvosként.

A Maternity Magánklinika szerződéses főorvosa voltam 2022. október elsejéig.

2010-ben férjemmel, Dr. Magyar Zoltánnal megalapítottuk Zoé-Med Egészségközpontunkat, ahol sikerült egy minőségi orvosi és szakdolgozói csapatot létrehozni. Egészségközpontunk két telephellyel működik: Budapesti és Dunaharaszti.

2022. október elsejétől megkezdtem magánrendelésemet a budai Villa Medicinában

KÉPESÍTÉS:
szülészet-nőgyógyászat

gyermeknőgyógyászat

Phd fokozat:
2022. szeptember. 01 óta megkezdtem a fokozatszerzést „ A leiomyoma uteri komplex kóreredetének genetikai komponensei” témakörben

BESZÉLT NYELVEK:
angol, orosz, észt, ukrán

SZAKTERÜLETEK:
Nőgyógyászati kórképek diagnosztizálása, kezelése. sze. műtétek elvégzése.

Várandósgondozás, szülések levezetése

Gyermeknőgyógyászat

TUDOMÁNYOS ÉRDEKLŐDÉS:
A méh leiomyomájának genetikai háttere, valamint a gyermeknőgyógyászat szakterülete

TUDOMÁNYOS TEVÉKENYSÉG:
19 közlemény magyar és idegen nyelvű

szakfolyóiratokban, 4 kongresszusi előadás és poszter

SZAKMAI TÁRSASÁGI TAGSÁG:
Magyar Nőorvos Társaság,

Magyar Menopausa Társaság,

Magyar Ultrahang Társaság

Magyar Gyermeknőgógyász Társaság

SZAKTERÜLETEK:
Nőgyógyászati kórképek diagnosztizálása, kezelése. sze. műtétek elvégzése.

Várandósgondozás, szülések levezetése

Gyermeknőgyógyászat

HOBBI:
Szabadidőmben sportolok, rengeteget olvasok (szakmai és szépirodalmat egyaránt). A férjemmel nagyon kedveljük az oldtimer autókat, nagyon sok kiállításon, szakmai programon veszünk rész. Nagy örömet okoz, amikor sikerül egy régi leromlott állapotú autót aprólékos munkával, szervezéssel felújítani.

Szívügyem a környezetvédelem. Napi szinten figyelmet fordítok az újrahasznosításra.

MOTTÓ:
Minden napomon arra törekszem, megpróbáljam minden hozzám forduló ember (Páciens, ismerős, kolléga, családtag, barát) kérését megoldani, tudásom legjavát adni.

Prev Post

Next Post