Tájékoztató

Kedves Pácienseink!

Kiemelten fontos számunkra az Önök és Munkatársaink egészsége, ezért a Magyarországon kialakult koronavírus okozta járványügyi helyzet miatt védelmük érdekében a következő óvintézkedéseket hoztuk meg intézményünkben:

  1. Személyesen kizárólag csak a korábban időpontot foglaló Pácienseinket tudjuk fogadni, őket is szigorúan KÍSÉRŐ NÉLKÜL (kivéve: genetika, babamozi), valamint az időpontjukat megelőzően maximum 10 perccel! Genetikai vizsgálatainkra, illetve babamozira érkezhet pluszban egy kísérő személy.
  2. Időpont nélkül érkező Pácienst sajnos személyesen nem tudunk fogadni!
  3. Receptfelírást személyesen nem vállalunk! Telefonos, vagy email-es egyeztetést követően kizárólag postai úton továbbítjuk őket.
  4. Receptmódosítással kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken a „VM E-KONZULTÁCIÓlehetőségről.
  5. A rendelőbe érkezéskor, kérjük, hogy amennyiben rendelkezik maszkkal, helyezze fel, valamint a recepciós pultunkra kihelyezett fertőtlenítővel fertőtlenítse kezeit! Ezt követően Asszisztensnőnk néhány kérdést tesz fel óvintézkedési okokból a koronavírussal kapcsolatban.
  6. Amennyiben a válaszaik alapján felmerül a fertőzöttség gyanúja, úgy sajnos Pácienseinket nem tudjuk ellátni!

Ebben az esetben azonnal keresse fel a sürgősségi háziorvosi ügyeletet, az Országos Mentőszolgálatot, vagy a Nemzeti Népegészségügyi Központ által megadott, ingyenesen hívható telefonszámot! 

További Óvintézkedéseinkről az “Óvintézkedések fertőzésveszély idején” című cikkünkben olvashat!

Jelenleg aktív rendeléseinkről a Munkatársaink menüponton belül tájékozódhatnak!

Kérjük Önöket, hogy saját és mások egészségének védelme érdekében a fenti intézkedéseinket fogadják megértéssel és működjenek együtt Munkatársainkkal!

Üdvözlettel,

Villa Medicina