Tájékoztató

Kedves Pácienseink!

A Magyarországon kialakult koronavírus okozta járványügyi helyzet miatt, az EMMI rendeletei alapján sajnos a szakrendeléseink nagy részét szüneteltetjük és jelenleg kizárólag csak sürgősségi ellátást végzünk!

Azonban ebben a nehéz helyzetben sem hagyjuk Önöket magukra!

Megjelent új szolgáltatásunk, a VM E-KONZULTÁCIÓ, amely során lehetővé tesszük, hogy személyes vizit helyett, ONLINE, vagy telefonon konzultálhasson kezelőorvosával akár otthonából kényelmesen és biztonságosan, a fertőzésveszély elkerülése érdekében.

Kiemelten fontos számunkra az Önök és Munkatársaink egészsége, ezért a védelmük érdekében a következő óvintézkedéseket hoztuk meg intézményünkben:

  1. Személyesen kizárólag csak a korábban időpontot foglaló Pácienseinket tudjuk fogadni, őket is szigorúan KÍSÉRŐ NÉLKÜL, valamint az időpontjukat megelőzően maximum 10 perccel!
  2. Időpont nélkül érkező Pácienst sajnos személyesen nem tudunk fogadni!
  3. Receptfelírást személyesen nem vállalunk! Telefonos, vagy email-es egyeztetést követően kizárólag postai úton továbbítjuk őket.
  4. Receptmódosítással kapcsolatban érdeklődjenek elérhetőségeinken a „Távkonzultációs” lehetőségekről.
  5. A rendelőbe érkezéskor, kérjük, hogy amennyiben rendelkeznek maszkkal, helyezzék fel, valamint a recepciós pultunkra kihelyezett fertőtlenítővel fertőtlenítsék kezeiket! Ezt követően Asszisztensnőnk néhány kérdést tesz fel óvintézkedési okokból a koronavírussal kapcsolatban.
  6. Amennyiben a válaszaik alapján felmerül a fertőzöttség gyanúja, úgy sajnos nem tudjuk ellátni! Ebben az esetben azonnal keressék fel a sürgősségi háziorvosi ügyeletet, az Országos Mentőszolgálatot, vagy a Nemzeti Népegészségügyi Központ által megadott, ingyenesen hívható telefonszámot!

További Óvintézkedéseinkről az “Óvintézkedések fertőzésveszély ellen” című cikkünkben olvashatnak!

Jelenleg aktív rendeléseinkről a Munkatársaink menüponton belül tájékozódhatnak!

Kérjük Önöket, hogy saját és mások egészségének védelme érdekében a fenti intézkedéseinket fogadják megértéssel és működjenek együtt Munkatársainkkal!

Villa Medicina