Tájékoztató

Kedves Pácienseink!

Kiemelten fontos számunkra az Önök és Munkatársaink egészsége, ezért a Magyarországon kialakult koronavírus okozta járványügyi helyzet miatt védelmük érdekében a következő óvintézkedéseket hoztuk meg intézményünkben:

  1. Személyesen kizárólag csak a korábban időpontot foglaló Pácienseinket tudjuk fogadni, őket is szigorúan KÍSÉRŐ NÉLKÜL (kivéve: genetika, babamozi), valamint az időpontjukat megelőzően maximum 10 perccel! Genetikai vizsgálatainkra, illetve babamozira érkezhet pluszban egy kísérő személy.
  2. Receptmódosítással kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken a „VM E-KONZULTÁCIÓlehetőségről.
  3. A rendelőbe érkezéskor, kérjük, hogy amennyiben rendelkezik maszkkal, helyezze fel, valamint a recepciós pultunkra kihelyezett fertőtlenítővel fertőtlenítse kezeit! Ezt követően Asszisztensnőnk néhány kérdést tesz fel óvintézkedési okokból a koronavírussal kapcsolatban.
  4. Amennyiben a válaszaik alapján felmerül a fertőzöttség gyanúja, úgy sajnos Pácienseinket nem tudjuk ellátni!

Ebben az esetben azonnal keresse fel a sürgősségi háziorvosi ügyeletet, az Országos Mentőszolgálatot, vagy a Nemzeti Népegészségügyi Központ által megadott, ingyenesen hívható telefonszámot! 

További Óvintézkedéseinkről az “Óvintézkedések fertőzésveszély idején” című cikkünkben olvashat!

Jelenleg aktív rendeléseinkről a Munkatársaink menüponton belül tájékozódhatnak!

Kérjük Önöket, hogy saját és mások egészségének védelme érdekében a fenti intézkedéseinket fogadják megértéssel és működjenek együtt Munkatársainkkal!

Üdvözlettel,

Villa Medicina