Tájékoztató

óvintézkedéseinkről

Kedves Pácienseink!

Bár a koronavírus jelenleg hazánkban enyhülőben van, azonban számunkra továbbra is kiemelten fontos az Önök és Munkatársaink egészsége, ezért a következő óvintézkedések továbbra is érvényben vannak intézményünkben:

  1. Személyesen kizárólag csak a korábban időpontot foglaló Pácienseinket tudjuk fogadni, őket is szigorúan KÍSÉRŐ NÉLKÜL (kivéve: genetika, babamozi), valamint az időpontjukat megelőzően maximum 10 perccel! Genetikai vizsgálatainkra, illetve babamozira (18 éven aluli páciens esetén) érkezhet pluszban egy kísérő személy.
  2. Receptmódosítással kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken a „VM E-KONZULTÁCIÓlehetőségről.
  3. A rendelőbe érkezéskor, kérjük, hogy amennyiben rendelkezik maszkkal, helyezze fel, valamint a recepciós pultunkra kihelyezett fertőtlenítővel fertőtlenítse kezeit! Ezt követően Asszisztensnőnk néhány kérdést tesz fel óvintézkedési okokból a koronavírussal kapcsolatban.
  4. Amennyiben a válaszaik alapján felmerül a fertőzöttség gyanúja, úgy sajnos Pácienseinket nem tudjuk ellátni!

Ebben az esetben azonnal keresse fel a sürgősségi háziorvosi ügyeletet, az Országos Mentőszolgálatot, vagy a Nemzeti Népegészségügyi Központ által megadott, ingyenesen hívható telefonszámot! 

További Óvintézkedéseinkről az “Óvintézkedések fertőzésveszély idején” című cikkünkben olvashat!

Jelenleg aktív rendeléseinkről a Munkatársaink menüponton belül tájékozódhatnak!

Kérjük vegyék figyelembe, hogy munkatársaink a jelenlegi koronavírus elleni vakcinákkal kapcsolatban nem nyújthatnak tájékoztatást, valamint nem véleményezhetnek, adott személy olthatóságát mindig az oltóponton, az oltást végző orvos dönti el! 

Kérjük Önöket, hogy saját és mások egészségének védelme érdekében a fenti intézkedéseinket fogadják megértéssel és működjenek együtt Munkatársainkkal!

Üdvözlettel,

Villa Medicina