Tegye felejthetetlenné
a Babavárást

Kilenc hónap hosszú időnek tűnik, de utólag visszatekintve csak egy pillanat, amelyet ha nem örökítünk meg, akkor feledésbe merülhet. A Villa Medicinában olyan szolgáltatásokat igyekszünk nyújtani Kismamáink és családjaik számára, amelyek által a Babavárás örömteli pillanatait bármikor visszanézhetjük. Emiatt 4D és 5D Babamozijaink mellett olyan magzati szívultrahang csomagokat hoztunk létre, amelyek a magzati szívhangot rögzítő plüss állatkák által még emlékezetesebbé tehetik a várandósság ezen szakaszát.

A magzati szívhangot rögzítő plüss szettek olyan ultrahangos, kutatók által fejlesztett termékek, amelyek a Villa Medicina szonográfusa segítségével lehetővé teszik, hogy a Kismamák Pocaklakójuk szívverését meghallgathassák és rögzíthessék, majd megmutathassák ezt az egész családjuk számára.

Hogyan működik a plüss maciban elhelyezett szívverést rögzítő hangfelvevő?

A magzati szívhangot felvevő plüss szettek 1-1 plüss állatot és egy szív alakú hangfelvevőt tartalmaznak.

A magzati szívhang csomagban kiválasztott plüss állatban elhelyezett szív alakú hangfelvevő az ultrahang vizsgálat során kerül bekapcsolásra, amely a Baba szívverését 20 másodpercben keresztül képes rögzíteni. A felvétel után a plüss állat hátoldalán elhelyezett tépőzáras zsebbe kell a szív alakú hangfelvevőt visszahelyezni. A szívverés meghallgatásához egyszerűen csak meg kell nyomni a plüss állat pocakját, ha pedig szeretné leállítani, akkor nyomja meg újra a hasát, vagy várjon 20 másodpercet, amíg a felvétel véget nem ér.

További útmutató a plüss szettben található!


Magzati szívhang csomagjaink:

Magzati szívhang csomag I.

Magzati szívhang csomag I. – Plüss szett + szívhang

Ez a csomag az Ön által kiválasztott plüss állatot, a benne elhelyezett szív alakú hangfelvevőt, valamint a szonográfus által felvételre kerülő szívhangot tartalmazza.

Ár: 15.990 forint

Magzati szívhang csomag II.

Magzati szívhang csomag II. – Plüss szett + szívhang + fotók

Ez a csomag az Ön által kiválasztott plüss állatot, a benne elhelyezett szív alakú hangfelvevőt, a szonográfus által felvételre kerülő szívhangot, továbbá a szonográfus által az ultrahangvizsgálat során a magzatról készített fotókat tartalmazza.

Ár: 16.990 forint

Magzati szívhang csomag III.

Magzati szívhang csomag III. – Plüss szett + 4D Babamozi

Ez a csomag az Ön által kiválasztott plüss állatot, a benne elhelyezett szív alakú hangfelvevőt tartalmazza, továbbá a szonográfusunk által a Kismama pocakjában fejlődő Kisbabájáról készített 4D ultrahangot videófelvétellel és fotókkal.

Amennyiben az ultrahang során a gyermek nemének megállapítása nem sikerül a magzat kedvezőtlen fekvése miatt, úgy egy újabb, 20 perces alkalmat biztosítunk a szülők számára egy másik időpontban ingyenesen.

Ár: 35.000 forint

Válasszon a magzati szívhangot rögzítő különleges plüss mackók közül!

Tájékoztatjuk, hogy csomagvásárlás esetén is a plüss mackók kizárólag készpénzzel fizethetők, valamint csomagjainknál a szolgáltatási díj 50%-át a foglalás megerősítéshez előre szükséges átutalni!

*Tájékoztatjuk, hogy Babamozi ultrahangot kizárólag csak a Magzati szívhang csomag III. tartalmaz, a többi nem.

Foglaljon időpontot ONLINE!