VM E-konzultáció

Új szolgáltatásunkkal, a VM E-konzultáció segítségével lehetővé tesszük Ön számára, hogy szükség esetén személyes vizit helyett, ONLINE, vagy telefonon konzultálhasson kezelőorvosával akár otthonából kényelmesen az Ön és Embertársai biztonsága érdekében egyaránt!

A VM E-konzultáció során Önnek lehetősége nyílik arra, hogy a korábban leegyeztetett időpontban és módon, (telefon, email-ben, Skype-on) konzultálhasson szakorvosával. (A VM E-konzultáció módja (telefon, Skype, E-mail) szakorvosonként eltérő lehet.) 

VM E-szakterületek

A VM E-konzultáció jelenleg a következő szakterületeken, a következő orvosainknál lehetséges:

 • Szülészet-nőgyógyászat, Genetikai tanácsadás várandósok részére
  • Dr. Molnár László
 • Belgyógyászat-endokrinológia (hypophysis, mellékvese, pajzsmirigy-, mellékpajzsmirigy és a reprodukciós rendszer belgyógyászati vonatkozású megbetegedései)
  • Dr. Adler Ildikó

VM E-konzultáció időpont

 • Dr. Molnár László (telefon)
  • szerda 18.00 – 20.00
  • péntek 18.00 – 20.00
 • Dr. Adler Ildikó (telefon, Skype, e-mail)
  • hétfő 10.00 – 14.00

Időpontfoglalás

A VM E-konzultációra történő időpontfoglalás a korábban megszokott módon az adott szakorvoshoz telefonon, vagy ONLINE lehetséges ( további információ: Munkatársaink).

A lefoglalt időpont véglegesítéséhez az általunk e-mailben küldött Tájékoztató elolvasása, Nyilatkozat kitöltése és visszaküldése, valamint a kórelőzmények elküldése szükséges. Tájékoztatjuk, hogy nem minden esetben tudunk távkonzultációt biztosítani, ezt a rövid panasz ismertetése, valamint a korábbi leletek áttekintését követően tudjuk biztosan meghatározni!

VM E-konzultáció menete

Az időpontfoglalás, a nyilatkozat és kórelőzmények továbbítását, valamint a Munkatársaink által foglalt időpont véglegesítését követően, küldünk Önnek egy díjbekérőt a távkonzultációra vonatkozóan. A díjbekérőn szereplő összeget legkésőbb a foglalt időpont előtti munkanapon szíveskedjen kiegyenlíteni! Amennyiben a VM E-konzultáció ellenértéke a megadott határidőig nem történik kiegyenlítésre, úgy a konzultáció időpontja törlésre kerül!*

A díj kiegyenlítését követően az Ön által foglalt időpontban és módon szakorvosunk felkeresi Önt a korábban megadott elérhetőségén.

Beazonosítását követően megkezdődik a távkonzultáció, amely során szakorvosi tanácsadásban részesül, valamint megtörténik leleteinek kiértékelése (amennyiben azokat korábban eljuttatta számunkra). Továbbá szükség, vagy igény szerint receptfelírásra kerül sor.

*FIGYELEM!

Dr. Molnár László szakorvosunk esetében az online vizit ellenértékét a szolgáltatás igénybevételét követően esedékes kiegyenlíteni, valamint az Ön által lefoglalt időpontban a nyilatkozat és kórelőzmények továbbítását követően szakorvosunk keresi fel Önt telefonon!

VM-E konzultáció díja

A Villa Medicina E-konzultációs díj szakorvosonként eltérő, kérjük, hogy a VM E-konzultációs díjakról az Áraink menüponton belül tájékozódjon!

Receptfelírás

A VM E-konzultáció során van lehetőség receptfelírásra is. A receptet a konzultációt követően postai úton küldjük el Ön számára. A recept kézbesítési ideje körülbelül 2-3 munkanapot vesz igénybe.* Személyes receptátvételre jelenleg NINCS lehetőség!

*Kérjük, vegye figyelembe, hogy a jelenlegi járványhelyzetben a receptek kézbesítése több időt is igénybe vehet.

FONTOS! Telefonos időpontfoglalás esetén, amennyiben az előszűrés során fennáll Önnél a koronavírus kockázata, úgy nem adhatunk időpontot személyes konzultációra. Ez esetben, mindenképp csak a VM E-konzultáció szolgáltatásunkat tudja igénybe venni a betegség, vagy a tünetek fennállásának ideje alatt!

Amennyiben már korábban időpontot foglalt személyes vizitre és az időpont napján a recepciós előszűrésünk során a koronavírus fertőzöttségének gyanúja felmerül, úgy szintén csak a VM E-konzultációnkat veheti igénybe a személyes kontaktus elkerülése, illetve az Ön és Embertársainak védelme érdekében!

Foglaljon VM E-konzultációra időpontot még ma!

Dr. Molnár László* – +36 70 625 7975

Dr. Adler Ildikó – ONLINE

*A jelenlegi nyitvatartási időnkön kívül csak email-en (idopont@villamedicina.hu) keresztül lehet időpontot fogadni. Telefonos elérhetőségünk a nyitvatartási időn kívül SZÜNETEL!