ELINDULT WEBSHOPUNK!

A Villa Medicina webáruházában a Villa Medicina magánrendelő Pácienseinek igényei alapján készült. Első sorban olyan termékeket kínálunk webáruházunkba látogatóink számára, amelyeket orvosaink, egészségügyi dolgozóink és szakembereink javasolnak.

Termékeink között megtalálhatók különböző vitaminok és táplálék-kiegészítők hölgyek, férfiak, kismamák és gyermekek részére egyaránt.

Továbbá a Villa Medicinában felhasználható különböző voucherek és ajándékutalványok is találhatók, akár kismama fotózásra, 5D babamozira, vagy vérvételi csomagokra vonatkozóan. 

Kismamáink számára megtalálható minden olyan nélkülözhetetlen termék, amely már a gyermek fogantatásától kezdődően a gyermek születéséig, szoptatásáig szükséges lehet.

Természetesen a kisbabákra is gondoltunk, emiatt megvásárolható webshopunkban számos babaápolással, babaetetéssel és utaztatással kapcsolatos termék.

Gyermekek születésénél természetesen az Édesapákat sem hagyjuk ki, ezért Apás szülési szett is rendelhető tőlünk.

Végül pedig a Hölgyek számára különböző nőgyógyászati panaszokra, hormonkezelésre is kínálunk számos olyan hatásos vény nélkül kapható terméket, amelyet nőgyógyász szakorvosaink, illetve belgyógyász-endokrinológusaink javasolnak Pácienseink számára.