Köszöntjük oldalunkon!

Köszöntjük oldalunkon!

Köszöntjük oldalunkon!

Köszöntjük oldalunkon!

A Villa Medicina 2014. szeptember 15-én nyitotta meg szülészet-nőgyógyászati magánrendelését Budapest, Németvölgyi út 17. szám alatt, azonban orvosi tevékenységünk a Pro Gyno Med Kft. megalapításával 2003-ban kezdte meg működését.

A rendelő kezdetben a szülészeti és nőgyógyászati betegek ellátásán és teljes körű szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika vizsgálatán kívül lehetőséget nyújtott a betegek számára kedvező időpontban, várakozási idő nélkül a vérvételi mintahelyünket igénybe venni.

Mára a kor színvonalának megfelelő szakmai tudással, professzionális berendezésekkel, módszerekkel, a betegeknek nyújtható legjobb környezettel a szülészet-nőgyógyászat teljes vertikumát felölelő szolgáltatást nyújtunk pácienseink számára.

Szolgáltatásaink széles palettáját megtekintheti közvetlenül a menüből, illetve prospektusunk online verziója is elérhető, ide kattintva.

A Villa Medicinában valóban európai színvonalon végezzük a gyógyítás nemes szolgálatát kiváló minőségű eszközeinkkel és berendezéseinkkel, munkatársaink szakmai professzionalitásával, amellyel célunk egy nyugodt környezetben a betegeink megfelelő ellátása, gyógyítása, egészségmegőrzése, valamint a hosszú távú és bizalmas kapcsolatok felépítése.