Gyakori kérdések

Nőgyógyászat

Rendszeres szűrővizsgálatok és panaszkezelés magas szintű szakmai hozzáértéssel, a női egészség megőrzése érdekében.

Magzati medicina

Genetikai tanácsadás és szűrővizsgálatok célja a fejlődési rendellenességek és kromoszóma-problémák időbeni felismerése, kezelése.

Ultrahang

Gyors és fájdalommentes módszer a belső szervek állapotának vizsgálatára, pontos diagnózisokkal, amely segít a korai felismerésben.

Babamozi

A babavárás izgalmas pillanatainak megörökítése méhen belüli képekkel, emlékezetes élményt nyújtva a szülők számára.

Terhesgondozás

A terhesség alatti folyamatos egészségmonitorozás célja a magzat és kismama biztonságának és jólétének maximális biztosítása.

a1

Meddőség

A meddőség okainak feltárása és hosszú távú, sikeres kezelési stratégiák kidolgozása, hogy segítsünk álma világra hozatalában.

Belgyógyászat

A belgyógyászat széleskörű szolgáltatásai a betegségek megelőzésétől a gyógyításig, az egészséges életmód támogatásával.

Endokrinológia

Hormonális zavarok széles spektrumának diagnosztizálása és kezelése, a legújabb terápiás lehetőségekkel, egyéni szükségletek figyelembevételével.

Vérvétel

Általános egészségi állapot felmérése és betegségek kivizsgálása kényelmes, stresszmentes körülmények között, tapasztalt szakemberekkel.

Lézeres szőrtelenítés

Végleges szőrtelenítés a legmodernebb lézertechnológiával, minden bőrtípusra biztonságosan, kényelmes és hatékony módon.