Logo

Villa Medicina

1124 Budapest Németvölgyi út 68. (Szendi u. 16.)

Telefonszám

(+36) 70 625 7975

E-mail címünk

idopont@villamedicina.hu

Dr. Adler Ildikó

belgyógyász – endokrinológus főorvos (hypophysis, mellékvese, pajzsmirigy-, mellékpajzsmirigy és a reprodukciós rendszer belgyógyászati vonatkozású megbetegedései)
 

Rendelési idő:
Hétfő 11.00 – 14.00
(csak VM E-konzultáció)
Szerda 11.00 – 14.00 (személyes)

VM E-konzultációs lehetőség!
(Skype, telefon, e-mail)
Bejelentkezés:

ONLINE


Az orvosi hivatás gyermekkorom óta életcélt jelent számomra. Gimnáziumi tanul­­­mányaim idején olyan szerencsés helyzetben voltam, hogy személyesen is meg­is­mer­hettem azt a kiváló orvost, Dr. Szentcsíki Máriát, aki mint példakép vezette utamat!

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán 1993-ban fejeztem be tanulmányaimat! Ezt követően és jelenleg is a SE. ÁOK. II. sz. Belklinikán dolgozom, eközben 2000-ben belgyógyászat, majd 2002-ben endokrinológus szakorvosi képesítést szereztem. Az általam képviselt szakterület a hormonrendszer tudománya, a belgyógyászat igen speciális ágazata, amely elsajátításában olyan, nemzetközileg is elismert mesterektől tanultam, mint Dr. Gláz Edit és Dr. Rácz Károly Professzorok. Fő érdeklődési területeim az agyalapi mirigy, a pajzsmirigy – mellékpajzsmirigy és a mellékvese régió egyes megbetegedései mellett a reprodukciós rendszer belgyógyászati vonatkozású kórállapotai. Közel másfél évtizede aktívan részt veszek az egyetemünk graduális orvosképzésében, a magyar és német évfolyamok belgyógyászat oktatásában. A gyógyítás művészete, a tudás szeretete és a jövő orvosainak képzése azon nemes feladatok, melyek mindegyike kötelez; ez az én hitvallásom!

„Önmagunk megtalálásának legjobb módja, ha elveszünk mások szolgálatában.” /Mahátma Gandhi/