Logo

Villa Medicina

1124 Budapest Németvölgyi út 68. (Szendi u. 16.)

Telefonszám

(+36) 70 625 7975

E-mail címünk

idopont@villamedicina.hu

LASER & MORE

Szeretne teljesen szőrtelenné válni? Elhoztuk Önöknek a világ első olyan dióda lézerét, ami teljes szőrmentességet tud nyújtani, fájdalommentesen és mindezt négyszer gyorsabban mint a piacon korábban megjelent lézerek.

ONLINE időpontfoglalás
img

Miért az Elysion Pro?

VALÓBAN VÉGLEGES A SZŐRTELENÍTÉS ELYSION PRO-VAL?

A gép a rendelkezésre álló technológia által képes véglegesen szőrtelen eredményt adni, amennyiben vendégeink néhány alapvető szabályt betartva, az esetleges egészségügyi problémákat felfedve, a szakember instrukcióit megfogadva folytatják végig a kezeléseket.
Nem minden szőrszálunk nő egyszerre, úgynevezett növekedési ciklusok vannak, (anagén, katagén, telogén) mi pedig az éppen növekedésben, azaz az anagén fázisban levő szőrszálakat tudjuk kezelni. Egy kezelés során az összes szőrünknek a kb. 20%-a van egyidejűleg aktív fázisban, ezért van szükség általában legalább 6-8 kezelésre. A kezelések pontos száma egyénenként eltérő lehet.
A kezelések befejeztével előfordulhat, hogy évek múlva szükség lesz ismét 1-1 emlékeztető kezelésre, ugyanis hormonális változás, egészségügyi állapot, vagy egyéb kezelések hatására megjelenhet néhány kallódó szőrszál.

Minden bőrtónus és a legtöbb szőrtípus kezelhető gépünkkel, kivéve a nagyon szőke, az ősz és a vörös szőrszálakat, ezekben ugyanis nincs melanin, ami a lézersugarat el tudná nyelni. Ez a forradalmi technológia a kutatás-fejlesztés és szakértelem ötvözeteként jött létre, annak a célnak a szolgálatára, hogy gyors, biztonságos, fájdalommentes és végleges szőrtelenséget tudjunk pácienseinknek nyújtani.

Gyakori kérdések

VALÓBAN FÁJDALOMMENTES A KEZELÉS?

Az Elysion Pro gép előnye, hogy a kezelési beállításokat mindenkinél személyre tudjuk szabni, a lehető legoptimálisabb módon, hogy komfortossá tegyük a kezelést. Egyénenként és testrészenként azonban szintén eltérő lehet az érzet. A csipkedő érzés és a melegség érzete normális a kezelés során.

MIÉRT KELL TÖBB KEZELÉS, MIÉRT NEM ELÉG EGYSZER MENNI?

A szőrnek 3 növekedési fázisa van. Számunkra legfontosabb, az anagén, azaz növekedési fázis. Ebben a fázisban a szőrszál és a szőrtüsző kapcsolata folyamatos, ebben a kapcsolati fázisban termelik a pigmentsejtek a szőrszál festékanyagát. Genetikától, életkortól és testtájtól függ, hogy meddig maradnak ebben az állapotban.
A másik fázis a katagén, azaz átmeneti fázis,
a szőrszál növekedése ebben a fázisban lelassul és idővel meg is áll, ilyenkor a szőrtüsző összezsugorodik és a szőrszál elkezd távolodni tőle.
A harmadik pedig a telogén, azaz nyugalmi fázis, a szőrszál lassan eléri a bőrfelszínt, a szőrszál kihullásig a szőrcsatornában marad. A nyugalmi fázis testrésztől és életkortól függően 2-6 hónapig tarthat.
Csak abban az esetben tudjuk elérni a szőrtüszőt amíg a szőrszál és a szőrtüsző kapcsolatban vannak tehát az anagén fázisban, ebben a szakaszban egyszerre a testszőrzet kb. 20%-a van, ezért van szükség 6-8 kezelésre.
A katagén és telogén fázisban lévő szőrszálakat hiába hevítjük, a folytonos kapcsolat hiánya miatt már nem érjük el a szőrtüszőt.

MENNYI IDŐKÖZÖNKÉNT KELL MEGISMÉTELNI A KEZELÉST?

6-8 hetente, területtől függően javasoljuk a kezeléseket, a szőr növekedési fázisait figyelembe véve.

MIKOR NEM ALKALMAZHATÓ AZ ORVOSI DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS?

A lézeres szőrtelenítés nem alkalmazható:

  • ősz, világos szőke, illetve vörös szőr esetén, tehát ha a szőrszál nem tartalmaz elég melanint
  • ha a szőr világosabb a bőrnél
  • egyes egészségügyi probléma fennállása esetén ( Herpes simplex, fényérzékeny gyógykezelések, cukorbetegség, keloid hegesedés, rosszindulatú daganat, epilepszia, fém implantátum)
  • terhesség alatt
  • gyulladt, égett bőrön
  • tetoválás helyén (kezelés során a teljes tetoválást lefedjük)
  • CO2 lézeres kezelés, dermabrázió esetén.
VAN-E MINIMUM KORHATÁRA A KEZELÉSNEK?

Nincs, de 18 éves kor alatt szülői beleegyező nyilatkozat szükséges. Serdülő lányoknál érdemes megvárni egy teljes éves rendszeres menstruációs ciklust, a hormonváltozás miatt, mert az befolyásolja a szőrnövekedést.

VÁLASZTHATÓ CSOMAGJAINK

1 alkalom

lézeres szőrtelenítése az alábbi választható testrészekből:
bajusz, áll, pajesz, kézfej + ujjak, lábfej + ujjak, hónalj, bikini, mellbimbó, mell között, hascsík, far, alkar, felkar, teljes intim, mellkas, has, popsi, vállak, lábszár, comb, hát, mellkas

4+1 alkalom

lézeres szőrtelenítése az alábbi választható testrészekből:
bajusz, áll, pajesz, kézfej + ujjak, lábfej + ujjak, hónalj, bikini, mellbimbó, mell között, hascsík, far, alkar, felkar, teljes intim, mellkas, has, popsi, vállak, lábszár, comb, hát, mellkas

8 alkalom

lézeres szőrtelenítése az alábbi választható testrészekből:
bajusz, áll, pajesz, kézfej + ujjak, lábfej + ujjak, hónalj, bikini, mellbimbó, mell között, has csík, far, alkar, felkar, teljes intim, mellkas, has, popsi, vállak, lábszár, comb, hát, mellkas

Áraink