A Villa Medicina által megvásárolható voucherek szolgáltatásait a Villa Medicinaval szerződéses jogviszonyban álló partnerek biztosítják. A Villa Medicina különös körültekintéssel választja ki partnereit, és mindent megtesz azért, hogy a szolgáltatások valóban élmények lehessenek. A Villa Medicinas voucherek felhasználását megelőző időpont-egyeztetés kötelező, azonban a különböző vouchereknél eltérőek lehetnek.

Villa Medicina vouchereire vonatkozó szabályok és feltételek

A Villa Medicina vouchereivel a Villa Medicina által nyújtott szolgáltatásokat lehet igénybe venni. Minden voucheren szerepel egy Voucher szám, amelyeket be kell mutatni a voucher által megvásárolt szolgáltatások igénybevételekor.

Amennyiben a megvásárolt vouchert mégsem szeretné felhasználni vagy ajándékba adni, és ezt a vásárlástól számított 60 napon belül írásban jelzi ügyfélszolgálatunknak az info@villamedicina.hu e-mail címen, úgy maradéktalanul visszatérítjük a megvásárolt voucher értékét az esetleges csomagolási és szállítási díjjal együtt az elállási jog értelmében.

A voucher a megvásárlás után a voucher érvényességi idejének végéig, és a felhasználása előtt bármilyen másik élményre ingyenesen cserélhető. Ha a kiválasztott élmény értéke meghaladja a megvásárolt voucher értékét, akkor a különbözetet kell megtéríteni, a csere ebben az esetben is díjmentes.

A voucherek érvényessége a voucheren feltüntetett dátumig él, vagy a vásárlástól számított 12 hónapig. A voucher érvényessége az akciós és a szezonális programoknál 12 hónapnál rövidebb is lehet, kérjük figyelje a feltüntetett érvényességi időt. A voucher érvényességi ideje nem változtatható meg. Ez alatt az idő alatt fel kell használni a vouchert, ezért javasoljuk, hogy mielőbb foglaljon időpontot a választott szolgáltatásokra!

Érvénytelen voucherrel nem lehet részt venni a szolgáltatásainkon!

A voucher nélkül nem lehet a szolgáltatásokon részt venni, ezért az online letöltött elektronikus vouchert ki kell nyomtatni és ugyanúgy, mint a futárszolgálat vagy posta által kézbesített vouchert, a program helyszínén a Villa Medicina szolgáltató partnerének át kell adni.

A voucher felhasználása előtt minden esetben időpont-egyeztetés szükséges. A voucher kizárólag egyszer használható fel. A vouchert mindig biztonságos helyen kell tartani. A Villa Medicina nem vállal felelősséget a voucher elvesztéséért, vagy az azzal történő visszaélésért. A szolgáltatáson a résztvevő saját felelősségére vehet részt. A Villa Medicina voucher szabadon átruházható, így ajándékba is adható, amennyiben korábban arra nem került fel a vouchert felhasználni kívánó másik személy neve.

Garancia a szolgáltatás lemondására, illetve cseréjére

A megrendelt szolgáltatás lemondását online rendelt voucherek esetén a kézbesítő futárnak történő átadásig vagy a postai úton történő kézhezvételig áll módunkban elfogadni. Az esetleges módosítási kérését a info@villamedicina.hu e-mail címre kérjük eljuttatni.

Előfordulhat, hogy rajtunk kívülálló okokból következően (pl. műszaki okok miatt) le kell mondani egy adott szolgáltatás időpontját. Lehetőség szerint a lehető leghamarabb értesíteni fogja szolgáltató partnerünk az ilyen lemondásról, valamint felajánl alternatív időpontokat. Sajnos a Villa Medicinanak nem áll módjában megtéríteni Önnek a lemondás miatt fellépő esetleges költségeket.

Amennyiben a vouchert a szolgáltatások igénybevétele előtt kifizette, azonban a voucherben szereplő szolgáltatások nem mindegyikét vette igénybe, úgy a vásárlást követően a különbözetet sajnos nem áll módunkban visszatéríteni.

Szolgáltatások leírása

A Villa Medicina által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Kivételes esetben előfordulhat azonban, hogy némi változtatást kell tennünk, az élmény gazdagítása vagy egyéb okok miatt. Minden szolgáltatásról részletes tájékoztatást ad recepciónk, mely a 06 70 625 7975-ös telefonszámon hívható. Az élmények részletes leírása a webáruházunkban is megtalálható.

Szolgáltatások illusztrációi, képei

A webáruházban és a promóciós anyagokban feltüntetett képek illusztrációk, melyek valósak, de esetenként kis mértékben eltérhetnek a helyszíni körülményektől. Arra törekszünk, hogy az illusztrációk a lehető legjobban mutassák be az adott szolgáltatást.

Szolgáltatások helyszíne

A Villa Medicina voucherei által igénybevehető szolgáltatások nagy része a Villa Medicina épületében történnek. Kivételt képez ez alól a Baba-Mama csomagban lévő Kismama fotózásának helyszínét. Ez a partnerünk által felkínált helyszínek egyikén történik. Amennyiben egy Ön által kiválasztott helyszín megszűnik, felajánlunk helyette egy másikat.

A szolgáltatások időtartama

Minden megadott időtartam egy becsült értéket jelent, mely esetenként változhat. Az általunk megadott időtartamok tájékoztató jellegűek, melyeket igyekszünk betartani.

Időpontfoglalás

A Villa Medicina által kínált voucherek felhasználása asszisztens munkatársaink, valamint szolgáltató partnereink által felkínált szabad időpontokban lehetséges. A foglalható időpontokról friss információkat recepciós munkatársainktól, valamint partnereinktől kaphat az alábbi elérhetőségeken (06 70 625 7975, info@villamedicina.hu ). Asszisztenseink, illetve partnereink minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy biztosítsák Önnek a kiválasztott időpontot. Javasoljuk, hogy foglalását minimum 1 héttel a kiválasztott időpont előtt végezze el.

Visszajelzések

Szívesen fogadjuk az igénybe vett szolgáltatásokkal kapcsolatos visszajelzéseket. Kérjük, hogy az észrevételeket, pozitív vagy negatív értékeléseket írja meg nekünk az info@villamedicina.hu e-mail címre. A hozzánk beérkezett levelekre minden esetben válaszolunk.

További feltételek és kikötések

A promóciós anyagainkban és a webáruházunkban feltüntetett árak bruttó árak, áfával együtt értendőek. Fenntartjuk az előzetes tájékoztatás nélküli árváltoztatás jogát, melyet webáruházunkban közzéteszünk.

Amennyiben a Villa Medicina mulasztásából, illetve hibájából adódóan bármilyen követeléssel él, a Villa Medicina kárpótlási kötelezettsége nem haladja meg a szolgáltatás eredeti értékét.

A promóciós anyagokban feltűntetett szövegek, képek és illusztrációk a szerzői jogok védelme alatt állnak. Ezért ezek engedély nélküli másolása szigorúan tilos!

Az összes fenti feltétel és követelmény érvényes minden személyre, aki Villa Medicinas vouchert vásárol és igénybe vesz.

A Villa Medicina fenntartja az előzetes tájékoztatás nélkül történő szabályváltoztatás jogát, melyet itt, a weboldalon közzétesz.

Adatvédelem

A Villa Medicina az adatok védelme terén eleget tesz a magyarországi törvényi kötelezettségeknek, és munkája során e szerint dolgozik. Tisztában vagyunk azzal, hogy a ránk bízott adatok:

  • Becsületesen és jogszerűen kezelendőek.
  • Csak bizonyos meghatározott célokra használhatóak fel.
  • Csak a feltétlenül szükséges ideig kerülnek megőrzésre.
  • Az adatokhoz tartozó személyek jogainak figyelembevételével kezelhetőek.
  • Semmilyen körülmények között nem kerülhetnek ki a cég rendszereiből.