Logo

Villa Medicina

1124 Budapest Németvölgyi út 68. (Szendi u. 16.)

Telefonszám

(+36) 70 625 7975

E-mail címünk

idopont@villamedicina.hu

“Fiú vagy Lány?” Ultrahang csomagok

Manapság szinte minden leendő szülő a lehető legkorábban szeretné megtudni születendő gyermekének nemét, hogy ennek megfelelően az új családtag érkezéséig minden kezdetben szükséges holmit megvásárolhassanak és a gyerekszobát is a kisbaba nemétől függően rendezhessék be. 

Mára a kor és technikai fejlődésnek köszönhetően a gyermekek neme a terhesség egyre koraibb szakaszában állapítható meg.

Nálunk, a Villa Medicinában a kíváncsi leendő szülők számára a terhesség akár 16. hetétől eláruljuk a fejlődő kisbaba nemét, ezzel is örömet okozva a család számára és segítve őket az előkészületekben, lelki felkészülésben. 

Amennyiben az ultrahang során a gyermek nemének megállapítása nem sikerül a magzat kedvezőtlen fekvése miatt, úgy egy újabb, 20 perces alkalmat biztosítunk a szülők számára egy másik időpontban kedvező áron. Megjegyzés: Tájékoztatjuk Önöket, hogy a “Fiú vagy Lány?” Ultrahang Csomagjaink a terhesség 16-25. hete között vehetők igénybe. Tájékoztatjuk, hogy szolgáltatásainknál a szolgáltatási díj 50%-át a foglalás megerősítéshez előre szükséges átutalni!

Születendő gyermeke nemének megállapítására az alábbi csomagjaink közül választhat:

“Fiú vagy Lány?” Ultrahang ALAP csomag

A csomag tartalma:

Ár: 23.000 Ft

“Fiú vagy Lány?” Ultrahang PRÉMIUM csomag

A csomag tartalma:

Ár: 28.000 Ft

Választható EXTRÁK

A “Fiú vagy Lány?” Ultrahang Csomagokhoz az alábbi EXTRÁK választhatók:

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségeinken: Email:info@villamedicina.hu Tel.: +36 70 625 7975