“FIÚ VAGY LÁNY?” ULTRAHANG CSOMAGOK

Manapság szinte minden leendő szülő a lehető legkorábban szeretné megtudni születendő gyermekének nemét, hogy ennek megfelelően az új családtag érkezéséig minden kezdetben szükséges holmit megvásárolhassanak és a gyerekszobát is a kisbaba nemétől függően rendezhessék be.

Mára a kor és technikai fejlődésnek köszönhetően a gyermekek neme a terhesség egyre koraibb szakaszában állapítható meg.

Nálunk, a Villa Medicinában a kíváncsi leendő szülők számára a terhesség akár 16. hetétől eláruljuk a fejlődő kisbaba nemét, ezzel is örömet okozva a család számára és segítve őket az előkészületekben, lelki felkészülésben.


Amennyiben az ultrahang során a gyermek nemének megállapítása nem sikerül a magzat kedvezőtlen fekvése miatt, úgy egy újabb, 20 perces alkalmat biztosítunk a szülők számára egy másik időpontban kedvező áron. Megjegyzés: Tájékoztatjuk Önöket, hogy a “Fiú vagy Lány?” Ultrahang Csomagjaink a terhesség 16-25. hete között vehetők igénybe. Tájékoztatjuk, hogy szolgáltatásainknál a szolgáltatási díj 50%-át a foglalás megerősítéshez előre szükséges átutalni!

“FIÚ VAGY LÁNY?” ULTRAHANG ALAP CSOMAG

Ez a csomag tartalma:

Ár: 23.000 forint

“FIÚ VAGY LÁNY?” ULTRAHANG PRÉMIUM CSOMAG

Ez a csomag tartalma:

Ár: 28.000 Ft

VÁLASZTHATÓ EXTRÁK

A “Fiú vagy Lány?” Ultrahang Csomagokhoz az alábbi EXTRÁK választhatók:

  • Babaváró konfetti ágyú ( fiús vagy lányos) – 4.500 forint
  • Extra fénykép – 2.000 forint
  • Extra fényképtartó – 4.000 forint
  • Magzati szívhangot felvevő plüss állat – 20.000 forint