HORMONÁLIS EGYENSÚLY CSOMAG

A hormonális egyensúly kritikus fontosságú a nők egészségének megőrzésében és helyreállításában.

Az RHRI (Reproductive Health Research Institute) számos kutatása igazolta és igazolja, hogy a nők egészségügyi problémáinak széles skáláját a reproduktív hormonrendszer egyensúlyának zavarai okozzák.

A hormonális egyensúly csomag lehetővé teszi a Nők számára, hogy elérjék, visszaállítsák egészségüket azáltal, hogy az ovulációt, mint a Nők egészségének egyik alapkövét közelíti meg. Az ovulációs ciklus zavarait reproduktív endokrinológiai problémák okozzák.

A tanácsadás során lehetőség nyílik a fájdalom, a fejfájás, a szorongás, a fáradtság, a súlygyarapodás, a hirsutizmus és az akné tüneteinek diagnosztizálására, ezzel segítve a mögöttes hormonális problémák azonosítását, az egészség helyreállítása céljából.

A hormonális egyensúly csomag körültekintő diagnózist és kezelést kínál a tüneteket okozó endokrin problémákra, és kiterjednek olyan állapotokra, mint az ovulációs diszfunkció, ciklus -és vérzészavarok, a policisztás petefészkek, a pajzsmirigy-problémák, az endometriózis, a meddőség, a menopauzális rendellenességek és a depresszió.

A HORMONÁLIS EGYENSÚLY CSOMAG TARTALMA:

 • Első konzultáció online
  Az első online konzultáció 60 perces, amely díja 30.000 forint, amelyből 15.000 forint előleg fizetendő a konzultáció megkezdése előtt. Az online konzultáció a Google Meet szolgáltatáson keresztül történik.
 • Ultrahangvizsgálat
 • Vérvételi vizsgálat (3 hónapon belül)
  Laborok:
  Alap hormonprofil:
  Ciklus 3-5. napja között: FSH, LH, PRL, TSH, DHEA-S, Androsztendion, Total tesztoszteron,free-tesztoszteron, SHBG, ösztradiol, D- vitamin
  Ovulációt követő 3. nap és 7. nap: progeszteron, ösztradiol.
  Teljes vérkép, LDL, HDL, Trigliceridek, éhomi vércukor.
 • Online konzultáció (az eredmények birtokában)
 

A kezelési tervek segítenek a nőknek az egészséges hormonális egyensúly helyreállításában. A mért hiányosságoktól függően a kezelési protokollok az étrendre, a testmozgásra és az életmódváltásra való jelentős hangsúlytól a gyógyszeres beavatkozásokig vagy az immunológiai támogatásig terjedhetnek. A terápia során nem a tünetek kezelése a fő célunk, hanem az egészségügyi állapotok kiváltó okainak, a mögöttes hormonális problémák kezelése.