Hormonális egyensúly csomag

A hormonális egyensúly kritikus fontosságú a nők egészségének megőrzésében és helyreállításában.

Az RHRI (Reproductive Health Research Institute) számos kutatása igazolta és igazolja, hogy a nők egészségügyi problémáinak széles skáláját a reproduktív hormonrendszer egyensúlyának zavarai okozzák.

A hormonális egyensúly csomag lehetővé teszi a Nők számára, hogy elérjék, visszaállítsák egészségüket azáltal, hogy az ovulációt, mint a Nők egészségének egyik alapkövét közelíti meg. Az ovulációs ciklus zavarait reproduktív endokrinológiai problémák okozzák.

A tanácsadás során lehetőség nyílik a fájdalom, a fejfájás, a szorongás, a fáradtság, a súlygyarapodás, a hirsutizmus és az akné tüneteinek diagnosztizálására, ezzel segítve a mögöttes hormonális problémák azonosítását, az egészség helyreállítása céljából.

A hormonális egyensúly csomag körültekintő diagnózist és kezelést kínál a tüneteket okozó endokrin problémákra, és kiterjednek olyan állapotokra, mint az ovulációs diszfunkció, ciklus -és vérzészavarok, a policisztás petefészkek, a pajzsmirigy-problémák, az endometriózis, a meddőség, a menopauzális rendellenességek és a depresszió.

A hormonális egyensúly csomag tartalma: 

Első konzultáció online

Az első online konzultáció 60 perces, amely díja 30.000 forint, amelyből 15.000 forint előleg fizetendő a konzultáció megkezdése előtt.
Az online konzultáció a Google Meet szolgáltatáson keresztül történik.

Ultrahangvizsgálat

Vérvételi vizsgálat (3 hónapon belül)

Laborok:

Alap hormonprofil:

Ciklus 3-5. napja között: FSH, LH, PRL, TSH, DHEA-S, Androsztendion, Total tesztoszteron,free-tesztoszteron,  SHBG, ösztradiol, D- vitamin

Ovulációt követő 3. nap és 7. nap: progeszteron, ösztradiol.

Teljes vérkép,LDL, HDL, Trigliceridek,éhomi vércukor.

Online konzultáció (az eredmények birtokában)

A kezelési tervek segítenek a nőknek az egészséges hormonális egyensúly helyreállításában. A mért hiányosságoktól függően a kezelési protokollok az étrendre, a testmozgásra és az életmódváltásra való jelentős hangsúlytól a gyógyszeres beavatkozásokig vagy az immunológiai támogatásig terjedhetnek.

A terápia során nem a tünetek kezelése a fő célunk, hanem az egészségügyi állapotok kiváltó okainak, a mögöttes hormonális problémák kezelése.

Felmerülő kérdéseivel, időpontfoglalással kapcsolatban, kérjük keresse
Asszisztensnőinket elérhetőségeink valamelyikén:

+36 70 625 7975

 info@villamedicina.hu