KÉSZÜLJÖN FEL A TÉLRE –IMMUNERŐSÍTÉS TUDATOSAN

Ön is várja már a téli fehér hótakarót, a hóember építést és hócsatákat?

Sajnos mi ezeket nem tudjuk biztosítani, azonban azt igen, hogy a tél és hűvösebb idő beköszöntével megfelelő védelmet kínáljunk immunrendszerének.

Télen a hideg, nyirkos időben szervezetünk sokkal fogékonyabb a különböző betegségekre. Azonban megfelelő védelemmel, immunrendszerünk erősítésével elkerülhetjük a megfázásos betegségeket. 

Villa Medicina szakemberei ajánlásával olyan, a betegségek megelőzésére szolgáló vitaminokat, étrend-kiegészítőket és gyógynövény-kiegészítőket kínálunk, amelyek tudományosan vizsgáltak, felesleges adalékanyagoktól mentesek, biológiai hasznosulásuk optimális és biztonsággal szedhetők.

GAL, Pharma Nord vitaminjait és táplálék-kiegészítőit Önnek is ajánljuk, ha szeretné:

   

  • télen is főként a megfázásos betegségeket elkerülni,

  • természetes hatóanyagokból előállított vitaminokkal immunrendszerét megerősíteni.

   

  Áraink a különböző patikákban, drogériákban és bio boltokban kapható termékek áraihoz képest jóval alacsonyabbak, ugyanis termékeink szűk palettájának célja, hogy Pácienseink minél kedvezőbb áron juthassanak a valóban hatékony és biztonsággal fogyasztható immunerősítő és egészségmegőrző termékekhez.

  *A Villa Medicina által kínált termékek kizárólag személyesen vehetők át (nagyobb mennyiség esetén előzetes telefonos egyeztetést követően!

  GAL Multivitamin

  A GAL Multivitaminban minden vitamin, ásványianyag és nyomelem megtalálható megfelelő arányban és mennyiségben.

  GAL Multivitamint a legújabb kutatások fényében fejlesztették ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget, hogy minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmazzon, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyag dús, változatos táplálkozással juthatnánk. A vitaminok és ásványok részben organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövények kivonatából származnak.

  A mennyiségek esetében fontos, hogy a napi adag biztosan tartalmazza a hatásosnak talált dózist, de semmi esetre se lépje túl az életszerű mennyiségeket, azaz azt a mennyiséget, amit táplálkozással már nem is lehetne fedezni sehogyan sem. Emellett rendkívül fontos, hogy a gondosan válogatott alapanyagok mellett ne lábatlankodjék semmi, ami nem odavaló.

  Pharma Nord – Bio-C-vitamin 

  C-Vitamin fontos antioxidáns, amely fenntartja az immunrendszer védekező képességét és véd a káros szabadgyökök ellen.

  Bio-C-Vitamin segít fenntartani immunrendszerünk normális működését, valamint az egészséges fogak és a bőr védelmében is szerepet játszik. Továbbá elengedhetetlen a szövetek növekedésénél és újjáépülésénél, alapvető szerepet játszik a kollagén képződésben, biztosítja a bőr, az inak és ínszalagok, vérerek rugalmasságát és segíti a sebgyógyulást.

  Minden Bio-C-Vitamin tabletta 750mg C-vitamint tartalmaz savközömbös kalcium aszkorbát formában. Ez teszi a Bio-C-vitamint kiválóan alkalmassá a kimagasló antioxidáns védelemre anélkül, hogy gyomorégést okozna.

   

  Hasonló tartalmat keres?