Pregnant Woman At Home Listening To Baby Heartbeat With Stethoscope

MAGZATI SZÍVHANG CSOMAGOK

Kilenc hónap hosszú időnek tűnik, de utólag visszatekintve csak egy pillanat, amelyet ha nem örökítünk meg, akkor feledésbe merülhet. A Villa Medicinában olyan szolgáltatásokat igyekszünk nyújtani Kismamáink és családjaik számára, amelyek által a Babavárás örömteli pillanatait bármikor visszanézhetjük. Emiat Babamozijaink mellett olyan magzati szívultrahang csomagokat hoztunk létre, amelyek a magzati szívhangot rögzítő plüss állatkák által még emlékezetesebbé tehetik a várandósság ezen szakaszát.

magzati szívhangot rögzítő plüss szettek olyan ultrahangos, kutatók által fejlesztett termékek, amelyek a Villa Medicina szonográfusa segítségével lehetővé teszik, hogy a Kismamák Pocaklakójuk szívverését meghallgathassák és rögzíthessék, majd megmutathassák ezt az egész családjuk számára.

Hogyan működik a plüss maciban elhelyezett szívverést rögzítő hangfelvevő?

magzati szívhangot felvevő plüss szettek 1-1 plüss állatot és egy szív alakú hangfelvevőt tartalmaznak.

A magzati szívhang csomagban kiválasztott plüss állatban elhelyezett szív alakú hangfelvevő az ultrahang vizsgálat során kerül bekapcsolásra, amely a Baba szívverését 20 másodpercben keresztül képes rögzíteni. A felvétel után a plüss állat hátoldalán elhelyezett tépőzáras zsebbe kell a szív alakú hangfelvevőt visszahelyezni. A szívverés meghallgatásához egyszerűen csak meg kell nyomni a plüss állat pocakját, ha pedig szeretné leállítani, akkor nyomja meg újra a hasát, vagy várjon 20 másodpercet, amíg a felvétel véget nem ér.

További útmutató a plüss szettben található!

Barna

Bézs

Világos

MAGZATI SZÍVHANG CSOMAG I.

Ez a csomag az Ön által kiválasztott plüss állatot, a benne elhelyezett szív alakú hangfelvevőt, valamint a szonográfus által felvételre kerülő szívhangot tartalmazza.

Ár: 23.990 forint

MAGZATI SZÍVHANG CSOMAG II.

Ez a csomag az Ön által kiválasztott plüss állatot, a benne elhelyezett szív alakú hangfelvevőt, valamint a szonográfus által felvételre kerülő szívhangot tartalmazza.

Ár: 25.990 forint

MAGZATI SZÍVHANG CSOMAG III.

Ez a csomag az Ön által kiválasztott plüss állatot, a benne elhelyezett szív alakú hangfelvevőt tartalmazza, továbbá a szonográfusunk által a Kismama pocakjában fejlődő Kisbabájáról készített 4D ultrahangot videófelvétellel és fotókkal, ajándék fényképtartóval, valamint ÉLŐ KÖZVETÍTÉSI lehetőséggel a családok, barátok számára.

Amennyiben az ultrahang során a gyermek nemének megállapítása nem sikerül a magzat kedvezőtlen fekvése miatt, egy újabb (15 perces) alkalmat biztosítunk a szülők számára egy későbbi időpontban kedvező áron.

Ár: 40.000 forint

VÁLASZTHATÓ EXTRÁK

A Magzati Ultrahang Csomagokhoz az alábbi EXTRÁK választhatók:

  • Babaváró konfetti ágyú ( fiús vagy lányos) – 4.500 forint
  • Extra fénykép – 2.000 forint
  • Extra fényképtartó – 4.000 forint
  • Magzati szívhangot felvevő plüss állat – 20.000 forint
  • Összes fotó elektronikus úton történő továbbítása (II-es csomagnál) – 3.000 forint