GENETIKAI CSOMAG BABAMOZIVAL!

Gyermeket vár?

Vásároljon Genetikai csomagot kedvezményes áron, amely segítségével terhessége alatt biztosítjuk a kötelező genetikai vizsgálatok elvégzését a baba egészséges fejlődése érdekében, illetve Babamozink során felejthetetlen élményt biztosítunk az egész család számára!

 A I., II., III. trimeszteri szűrés során a számos fejlődési- és kromoszóma rendellenesség lehetséges fennállását vizsgáljuk és a magzat egészséges fejlődését figyeljük, míg a Babamozi során a szülők kellemes hangulatban a kismama pocakjában fejlődő kisbabájukról szerezhetnek felejthetetlen élményt.

GENETIKAI CSOMAGJAINK TARTALMA:

I. TRIMESZTERI KITERJESZTETT SZŰRÉS

12 – 14. HÉT

A várandósság 12-13. hetére a magzat csaknem valamennyi szerve kifejlődik, korunk nagy felbontású ultrahang készülékeivel az esetleg kialakuló fejlődési rendellenességek csaknem kétharmada észrevehető. Az intézetünkben alkalmazott kiterjesztett első trimeszteri szűrővizsgálat során a leggyakoribb, súlyos kromoszóma-rendellenességek (Down-, Edwards-, Patau-szindrómák) kb. 95-97%-a kiszűrhető. Ennek a szűrésnek azonban csak egyik része a kromoszóma-rendellenességek okozta eltérések vizsgálata, ugyanis ekkor már számos egyéb anatómia eltérés felismerése kerülhet. Az első trimeszteri szűrés során külön figyelmet szentelünk a magzati szív- és érrendszeri rendellenességek felismerésére, ekkor ugyanis – megfelelő jártasság mellett – ezen súlyos eltérések csaknem 90%-a már észrevehető. Indokolt esetben genetikai tanácsadást biztosítunk. Az első genetikai szűrővizsgálat során mind a vizsgálat során készült képeket, mind a kockázatbecslés eredményét online továbbítjuk Kismamáinknak.

II. TRIMESZTERI ANATÓMIAI SZŰRÉS

19 – 20. HÉT

A II. trimeszteri anatómiai szűrés során a lehetséges fejlődési rendellenességek szűrjük ki. A második trimeszterre (19-20. hét) a magzati növekedésének köszönhetően az ultrahangvizsgálattal már az esetleg kialakult fejlődési rendellenességek csaknem 90%-a, a súlyos szívfejlődési rendellenességek csaknem 100%-a kiszűrhető. A vizsgálat során a magzat nagyságát jellemző paraméterek vizsgálata mellett megtörténik az agy- ill. arckoponya 3D-s ábrázolása, a központi idegrendszer először válik részletesen vizsgálhatóvá. Ugyancsak jól vizsgálható a gerinc, a végtagok – az ujjakkal együtt -, a mellkas, a tüdő, a szív- és a nagy erek, a hasfal épsége, az egyes hasi szervek (gyomor, belek, epehólyag, máj, vesék, húgyhólyag), a köldök és a köldökzsinór is abban a több, mint 40 síkban, melyet minden vizsgálat során ábrázolunk. Ezeken kívül keressük a Down-szindróma kockázatát növelő specifikus eltéréseket is.

III. TRIMESZTERI ÁLLAPOTDIAGNOSZTIKA

28 – 31. HÉT

A magzat méhen belüli növekedésének, fejlődésének vizsgálata. A harmadik trimeszteri ultrahangvizsgálat során (28-31. hét) elsősorban a magzat méhen belüli növekedését, fejlődését vizsgáljuk, mérjük a köldökzsinór- és a koponya ereinek áramlását a méhlepény működésének ellenőrzése céljából. Tekintettel arra, hogy a súlyos fejlődési rendellenességek legnagyobb része már a második trimeszteri ultrahangvizsgálat során felismerhető, az ilyenkor észlelt eltérések általában kisebb jelentőségűek, azonban ismeretük mégis fontos lehet, mivel a gyermek megszületése után szükség lehet azok nyomon követésére (kisebb szívhibák, vesék eltérései, stb.).

BABAMOZI

26. HÉTTŐL

A technika fejlődésével a 3D képalkotás sebessége felgyorsult, amely által valós idejű mozgó képsort tudunk megjeleníteni a 4D techno­­ló­gia segítségével, ahol a 4D az időt jelenti. Más szóval a tér és mélység után a Babamozizás során valós idejű mozgóképet kaphatunk a kismama hasában fejlődő baba mozzanatairól. A Babamozit minden esetben rögzítjük, valamint igény szerint ÉLŐBEN is közvetítjük, majd a felvétel során lementett képekkel együtt ONLINE továbbítjuk. A mentett képek közül a legszebbeket (1-2 db) ki is nyomtatjuk, melyeket a vizsgálatot követően ajándékba adunk Kismamáink számára az ajándék fényképtartóval együtt.

*A kedvezmény más akcióval nem vonható össze!

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségeinken:
Email: info@villamedicina.hu
Telefonszám: +36 70 625 7975