Logo

Villa Medicina

1124 Budapest Németvölgyi út 68. (Szendi u. 16.)

Telefonszám

(+36) 70 625 7975

E-mail címünk

idopont@villamedicina.hu

Mikor javasolt a Babamozi vizsgálat?

A terhesség 26-32. hete között van a legoptimálisabb időszak. A 32. hét után is el lehet végezni a vizsgálatot, amennyiben a magzat fekvése még lehetővé teszi számunkra.

Mikor sikeres egy vizsgálat?

Alapfeltétel, hogy a magzat arca szabadon legyen és megfelelő mennyiségű magzatvíz is legyen előtte. Nagyon gyakran takarják el magukat kezeikkel, lábaikkal vagy egy köldökzsinór darabbal, ami ellen próbálunk tenni a Kismama pozícionálásával, sétával vagy valamilyen édes étel, ital fogyasztásával a sikeres vizsgálat érdekében.

Hogyan készüljünk a babamozira?

Ez a fajta vizsgálat nem igényel nagy felkészülést. Érdemes megfigyelni, hogy melyik ételre, italra lesz aktívabb a magzat és a vizsgálat előtt körülbelül fél órával abból fogyasztani. Ha esetleg tudni lehet, hogy a magzat melyik napszakban aktívabb, az is segítséget nyújthat a vizsgálat időpontjának megválasztásában.

Kinek ajánljuk a Babamozinkat?

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne betekintést nyerni születendő Kisbabája életébe, kíváncsi a mozzanataira, arckifejezéseire, hangulatára, valamint szeretné megosztani ezt a csodálatos időszakot az egész családjával. Érdemes tudni, hogy nem minden vizsgálat sikerül elsőre, mert sajnos a baba még nem tudja, hogy mit várunk el Tőle. Azonban sikeres vizsgálat során csodálatos dolgokat láthatunk, akár egy kis mosolyt, vagy grimaszt, amelyet a vizsgálatot követően is hosszú időn keresztül visszanézhetünk a rögzített felvételek segítségével.