Pregnant woman with ultrasound scan of her baby

Babamozi

Tegye felejthetetlenné a Babavárást MAGZATI SZÍVHANG CSOMAGJAINK segítségével!
supporting his wife. Pregnant woman is lying down in the hospital, doctor does ultrasound

3D TECHNOLÓGIA

3D technológia egy fényképszerű 2D technikára épülő módszer, ahol a 3D a mélységet jelenti. A vizsgálat során az ultrahang készülékkel forgatható, szerkeszthető, színes képet kapunk, amely élvezhető, látványosabb, valamint térben jobban elhelyezhető az édesanya és a hozzátartozók számára.

BABAMOZI

A technika fejlődésével a 3D képalkotás sebessége felgyorsult, amely által valós idejű mozgó képsort tudunk megjeleníteni a 4D techno­­ló­gia  segítségével, ahol a 4D az időt jelenti. Más szóval a tér és mélység után a Babamozizás során valós idejű mozgóképet kaphatunk a kismama hasában fejlődő baba mozzanatairól.

Close up cropped image of male Afrcian doctor showing digital tablet with baby

MIKOR AJÁNLJUK?

Azok számára, akik minél korábban szeretnék megismerni fejlődésben lévő gyermeküket a 13-16. hetet ajánljuk. Akik nagyon kíváncsiak, azonban már a kisbaba arcát és annak vonásait is szeretnék megcsodálni, azon kismamák számára a 26-32. hét lehet a legoptimálisabb időpont a vizsgálatra. A 32. hét felett ha a magzat fekvése és a magzatvíz mennyisége ideális, akkor a magzat arcvonásai már hasonlítanak a születési arckarakterhez.

OSSZA MEG ÉLMÉNYÉT!

A Babamozit minden esetben rögzítjük, valamint igény szerint ÉLŐBEN is közvetítjük, majd a felvétel során lementett képekkel együtt ONLINE továbbítjuk. A mentett képek közül a legszebbeket (1-2 db) ki is nyomtatjuk, melyeket a vizsgálatot követően ajándékba adunk Kismamáink számára az ajándék fényképtartóval együtt.

Babamozizást nem csak másodmagával élvezheti élőben nálunk, hanem megoszthatja ezt a különleges élményt másokkal is egy időben

Babyscreen szolgáltatás segítségével a livestream technológiának köszönhetően családja többi tagja és barátai is részesei lehetnek ONLINE a Pocaklakóval történő közös élménynek. 

With ultrasonic diagnostis picture. Beautiful pregnant woman is indoors at home

MAGZATI SZÍVHANG

Kilenc hónap hosszú időnek tűnik, de utólag visszatekintve csak egy pillanat, amelyet ha nem örökítünk meg, akkor feledésbe merülhet. A Villa Medicinában olyan szolgáltatásokat igyekszünk nyújtani Kismamáink és családjaik számára, amelyek által a Babavárás örömteli pillanatait bármikor visszanézhetjük. Emiatt Babamozijaink mellett olyan magzati szívultrahang csomagokat hoztunk létre, amelyek a magzati szívhangot rögzítő plüss mackók által még örömtelibbé tehetik a várandósság ezen szakaszát.

“FIÚ VAGY LÁNY?” ULTRAHANG

Manapság szinte minden leendő szülő a lehető legkorábban szeretné megtudni születendő gyermeke nemét, hogy ennek megfelelően az új családtag érkezéséig minden kezdetben szükséges holmit megvásárolhasson és a gyerekszobát is a kisbaba nemétől függően rendezhesse be. Ön is kíváncsi születendő gyermeke nemére? Nálunk megtudhatja!

ÉRDEMES TUDNI

Fontos kiemelni, hogy nem minden vizsgálat során tudjuk megmutatni a Baba arcát. Sokszor előfordul, hogy bár mindent megteszünk, hogy a Pocakban fejlődő magzat arcocskája látható legyen, (pozícionálás, sétálás, evés, ivás) azonban nem mindig járunk sikerrel ilyen téren, hiszen előfordul, hogy a Kisbaba takarja az arcát, vagy éppen a Kismama gerince felé fordul a vizsgálat teljes ideje alatt.

Babamozizás természetesen ez esetben sem sikertelen, ugyanis óriási élményt nyújthat a Leendő Szülőknek látni a Kismama hasában mocorgó, vagy éppen alvó Baba apró kis testrészeit (füleket, kis kezeit, lábait, vagy akár a hajtincseit), valamint minden alkalommal történik egy biometriai mérés is. 

Kismamák és Leendő Édesapák elégedettsége kiemelkedően fontos számunkra, ezért amennyiben a Pocaklakó nem mutatta arcát a teljes vizsgálat alatt, lehetőség nyílik egy második 15 perces alkalomra egy későbbi időpontban (melynek ára 5.000 forint), amikor a Magzat talán kedvezőbben fekszik és megtekinthetjük az arcocskáját (mosolyát, mimikáit) is.  

Tájékoztatjuk, hogy Babamozi szolgáltatásainknál a szolgáltatási díj 50%-át a foglalás megerősítéshez előre szükséges átutalni!

Babamozi

Babamozi:
Babamozi ( 30 perc ) 30.000.-
Babamozi Iker (40 perc ) 37.000.-
Magzati szívhang csomagok*:  
Plüss szett + szívhang 23.990.-
Plüss szett + szívhang + fotók 25.990.-
Plüss szett + Babamozi 40.000.-
“Fiú vagy Lány?” Ultrahang Csomagok:  
“Fiú vagy Lány?” Ultrahang ALAP Csomag 23.000.-
“Fiú vagy Lány?” Ultrahang PRÉMIUM Csomag 28.000.-
Választható EXTRÁK:  
Babaváró konfetti ágyú kicsi 4.500.-
Babaváró konfetti ágyú nagy 7.000.-
Extra fénykép 2.000.-
Extra fényképtartó 4.000.-
Magzati szívhangot felvevő plüss maci 20.000.-
Visszahívásos felár ( magzat kedvezőtlen fekvése miatt ) 5.000.-
Babaváró csomagok:  
Genetikai Csomag Babamozival

181.000

helyett 175.000.-
Ikerváró Genetikai Csomag Babamozival

221.000

helyett 200.000.-